Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Πολύ θυμωμένος ο Τσίπρας με τους Τούρκους» – Φωτο την ώρα της παρενόχλησης

«Πολύ θυμωμένος ο Τσίπρας με τους Τούρκους» – Φωτο την ώρα της παρενόχλησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αγαθονήσι, Αλέξης Τσίπρας, Βίντεο, Παραβιάσεις Εθνικού Εναέριου Χώρου, Τουρκία,

Σε φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το εσωτερικό του ελικοπτέρου που μετέφερε τον Αλέξη Τσίπρα στο Αγαθονήσι, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, βλέπουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό να καταγράφει με το κινητό του τα τουρκικά μαχητικά που παρενόχλησαν την πτήση του.

Στις εικόνες που παρουσιάζονται, ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να τραβά βίντεο ή φωτογραφίες με το κινητό του, ενώ την ίδια στιγμή γινόταν η αερομαχία μεταξύ των τουρκικών μαχητικών που παρενόχλησαν το ελικόπτερο και των ελληνικών μαχητικών που τα αναχαίτισαν.

Την ώρα λοιπόν, της αερομαχίας, ο πρωθυπουργός σήκωσε το κινητό του και άρχισε να τραβάει βίντεο τα όσα εξελίσσονταν ακριβώς δίπλα από το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε.

Στις δηλώσεις του αμέσως μετά ο κ. Τσίπρας ανέφερε για το περιστατικό:

«Πριν από λίγο είχα την τιμή να με υποδεχθούν κατά την άφιξή μου εδώ στο Αγαθονήσι και κάποια μαχητικά αεροσκάφη της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας, ίσως ένεκα της ημέρας.

»Ήθελαν να συμμετέχουν στον εορτασμό», σχολίασε με νόημα κ. Τσίπρας αργότερα, έχοντας προσγειωθεί στο Αγαθονήσι, και συνέχισε λέγοντας:

«Ανάγκασαν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινα σε κάποιους χαμηλούς ελιγμούς, έως ότου τα ελληνικά μαχητικά -όπως πάντα γίνεται- να αναχαιτίσουν τις δυνάμεις που παραβίασαν τον εθνικό εναέριο χώρο» ενώ έκανε λόγο για «ανόητες ενέργειες που δεν έχουν κανένα νόημα».

«Τι νομίζουν ότι πετυχαίνουν;» διερωτήθηκε o πρωθυπουργός και πρόσθεσε:

«Χαλάνε κηροζίνη και βενζίνη τσάμπα. Θα είμαστε πάντα εκεί για να προστατεύσουμε την εθνική μας ακεραιότητα.

»Ο πρωθυπουργός θα είναι και στο πιο απομονωμένο νησί και στην πιο απομακρυσμένη γωνιά, ακόμη και αν χρειαστεί να φτάσει κολυμπώντας».

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του TRIBUNE, ο Αλέξης Τσίπρας είναι σφόδρα θυμωμένος με την τουρκική συμπεριφορά.

Η δε «καραμέλα», ότι «τα κάνουν οι Γκιουλενιστές δεν φταίμε εμείς», δεν περνάει πουθενά.

Δείτε βίντεο:

Σχετικά άρθρα