Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουμουτσάκος για παρενόχληση Τσίπρα από τουρκικά μαχητικά: «Αυστηρό διάβημα προς την Άγκυρα»

Κουμουτσάκος για παρενόχληση Τσίπρα από τουρκικά μαχητικά: «Αυστηρό διάβημα προς την Άγκυρα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Νέα Δημοκρατία, Τουρκία,

Την πεποίθησή του ότι η κυβέρνηση θα προβεί άμεσα σε πολύ αυστηρό διάβημα προς την Άγκυρα και θα εγκαταλείψει τον «ερασιτεχνικό τρόπο» με τον οποία αντιμετωπίζει τη συμπεριφορά της Άγκυρας εξέφρασε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σχολιάζοντας την παρενόχληση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους από τουρκικά, που παραβίασαν σήμερα τον εθνικό ενάεριο χώρο.

«Δεν είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που η τουρκική προκλητικότητα εκδηλώνεται ακόμα και κατά εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας της πατρίδας μας.

»Ούτε η πρώτη φορά που η Άγκυρα αγνοεί προκλητικά ακόμη και τις ημέρες που οι Έλληνες γιορτάζουν την Ιστορία και τη θρησκεία τους.

»Καταδικάζουμε απερίφραστα την απαράδεκτη αυτήν τουρκική πρακτική.

»Ελπίζουμε η κυβέρνηση να προβληματιστεί επιτέλους σοβαρά από τη συμπεριφορά αυτήν της Άγκυρας ώστε να εγκαταλείψει τις επιφανειακές ερμηνείες και τον ερασιτεχνικό τρόπο με τον οποίο την αντιμετωπίζει.

»Θεωρούμε αυτονόητο ότι η κυβέρνηση θα προβεί άμεσα σε πολύ αυστηρό διάβημα προς την Άγκυρα», σχολίασε σε ανακοίνωσή του ο Γ. Κουμουτσάκος.

Σχετικά άρθρα