Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Χυλόπιτα» Ντινόπουλου σε Μητσοτάκη: Αρνήθηκε την έδρα της Β’ Αθηνών

«Χυλόπιτα» Ντινόπουλου σε Μητσοτάκη: Αρνήθηκε την έδρα της Β’ Αθηνών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αργύρης Ντινόπουλος, Ευρωεκλογές 2019, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Αρκετές είναι οι… καραμπόλες που προκύπτουν στη Νέα Δημοκρατία, μετά την απόφαση του κόμματος, να μην αξιοποιήσει την τροπολογία που έφερε η κυβέρνηση ώστε να καταφέρει να εντάξει στο ψηφοδέλτιό της για τις Ευρωεκλογές Έλενα Κουντουρά και Σπύρο Δανέλλη χωρίς να απωλέσει τη δεδηλωμένη.

Ήδη με την συγκεκριμένη απόφαση, η αξιωματική αντιπολίτευση χάνει έναν βουλευτή (η οποία καλύφθηκε με την προσχώρηση Λαζαρίδη), καθώς με την παραίτηση της Κατερίνας Μάρκου, η έδρα θα πάει στον εκλεγμένο με το Ποτάμι κ. Νυφούδη.

Οι άλλοι δυο που αναμένεται να παραιτηθούν είναι οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, αμφότεροι από το την Β’ Αθηνών.

Ήδη ο α’ επιλαχών Αργύρης Ντινόπουλος, σε συνάντηση που είχε την Παρασκευή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρνήθηκε να καταλάβει την έδρα, καθώς είναι υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης όχι μόνον ανέφερε στον κ. Ντινόπουλο ότι εκτιμά την απόφασή του, αλλά του εξέφρασε την πλήρη στήριξη του στην υποψηφιότητά του, συμπληρώνοντας ότι προσβλέπει να συνεργαστεί μαζί του μετά την εκλογή του ως Δημάρχου.

Η μια από τις δυο έδρες λοιπόν φαίνεται πως θα καταλήξει στην κ. Ζωή Ράπτη.

Η δεύτερη όμως «σκοντάφτει» στον Γιάννη Μιχελάκη, που είναι μεν επιλαχών, βρίσκεται δε εκτός Νέας Δημοκρατίας μετά από καταδίκη για χρηματισμό.

Αν και ο Γιάννης Μιχελάκης αρνηθεί την έδρα, επόμενος στη σχετική λίστα είναι ο πρώην υπουργός Πάνος Παναγιωτόπουλος.

Σχετικά άρθρα