Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη ΝΔ δεν διαβάζουν ούτε τις προηγούμενες δηλώσεις τους – Παιχνίδια προπαγάνδας κατά της χώρας

Στη ΝΔ δεν διαβάζουν ούτε τις προηγούμενες δηλώσεις τους – Παιχνίδια προπαγάνδας κατά της χώρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κατρούγκαλος, Νέα Δημοκρατία, Τουρκία, Υπουργείο Εξωτερικών,

Μια απλή αναζήτηση στο site της ΝΔ θα έβρισκε κανείς δεκάδες ανακοινώσεις και δηλώσεις στελεχών της ΝΔ όπου γίνεται επίκληση του Δικαίου της Θάλασσας ως πάγια ελληνική θέση της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας.

Αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στον Γιώργο Κουμουτσάκο (αρμόδιος τομεάρχης) και η ΝΔ να βγάλουν ανακοίνωση για τις δήθεν δηλώσεις του Γιώργου Κατρούγκαλου κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου με τον Τούρκο ομόλογό του.

Τι είπε ο Γιώργος Κατρούγκαλος;

«Στην ανατολική Μεσόγειο και η Τουρκία έχει δικαιώματα που της αναγνωρίζει το Δίκαιο της Θάλασσας που εμείς κατεξοχήν θέλουμε να ισχύει στις μεταξύ μας διαφορές» δήλωσε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών επιμένοντας στην πάγια ελληνική θέση.

Πρώτον «Είμαστε με το διεθνές δίκαιο – Δεν είμαστε αναθεωρητές των Συμφωνιών όπως η Τουρκία» και δεύτερον είμαστε υπέρμαχοι του Δικαίου της Θάλασσας που έχουμε ψηφίσει και καλούμε την Τουρκία να την σεβαστεί.

»Ξεπερνώντας ακόμη και τον χειρότερο εαυτό τους λοιπόν έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία βλέπουν την κυβέρνηση να στέλνει» μηνύματα μονομερών υπαναχωρήσεων από σταθερές θέσεις της Ελλάδας».!!!!

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος και τα στελέχη της ΝΔ θα ήταν καλό να ανατρέξουν και να διαβάσουν διαβάζει τις προηγούμενες ανακοινώσεις του.

Να θυμηθούμε τις θέσεις των στελεχών τους στην Ευρωβουλή και στις τοποθετήσεις του πρώην αρχηγού της ΝΔ Βαγγ. Μεϊμαράκη στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τον Σεπτέμβριο 2015.

Σε όλες αυτές γίνεται αναφορά στην πάγια θέση για το Δίκαιο της Θάλασσας.

Όπως και ο Γ. Κατρούγκαλος σήμερα στην συνέντευξη Τύπου στην Τουρκία.

Δείτε τις επίσημες θέσεις της ΝΔ:

Αναξιόπιστη η Άγκυρα όταν επικαλείται το Διεθνές Δίκαιο

Οι τουρκικές προκλήσεις επιβάλλουν επαγρύπνηση, ψυχραιμία, σύνεση και αποφασιστικότητα

Υπερψηφίστηκαν σημαντικές τροπολογίες του Μανώλη Κ. Κεφαλογιάννη στο ψήφισμα για την Τουρκία

Ομιλία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη στη συζήτηση για τις Προγραμματικές Δηλώσεις της Κυβέρνησης

Σχετικά άρθρα