Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πόσο κόμπλεξ έχει η Κεφαλογιάννη με την Κουντουρά; Μα πόσο… καθρέφτη, καθρεφτάκι μου; (βίντεο)

Πόσο κόμπλεξ έχει η Κεφαλογιάννη με την Κουντουρά; Μα πόσο… καθρέφτη, καθρεφτάκι μου; (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Έλενα Κουντουρά, Νέα Δημοκρατία, Όλγα Κεφαλογιάννη, Τουρισμός, Υπουργείο Τουρισμού,

Δηλητήριο και κόμπλεξ έβγαλε η Όλγα Κεφαλογιάννη για την Έλενα Κουντουρά στην ΕΡΤ. Διέδωσε δίχως αιδώ Fake News με ύφος «δεν καταλαβαίνω και πολλά αλλά είμαι η ομορφότερη».

Έφτασε στο σημείο να ισχυριστεί, η Όλγα Κεφαλογιάννη, διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις και συκοφαντώντας, ότι «η κ. Κουντουρά βραβεύτηκε από μία Ένωση Γυναικών της Νοτιοανατολικής Ασίας.

»Δεν βραβεύτηκε για τον τουρισμό, αλλά για κάτι πιο εξειδικευμένο. Ήταν η ημέρα της γυναίκας».

Η αλήθεια βεβαίως είναι -και αποτελεί παγκόσμια είδηση εξάλλου- ότι η Έλενα Κουντουρά βραβεύτηκε ως η καλύτερη υπουργός τουρισμού παγκοσμίως από το διεθνή θεσμό, PAΤWA International Awards στο Βερολίνο στο πλαίσιο της κορυφαίας έκθεσης Τουρισμού ΙΤΒ.

Και καλά η κ. Κεφαλογιάννη να μη ξέρει τι βράβευση έλαβε η κ. Κουντουρά.

Το Βερολίνο όμως από πότε βρίσκεται στη νοτιοανατολική Ασία;

Δηλαδή, πέρα από «ομορφότερη» είναι και η πιο αγεωγράφητη;

Η παραχάραξη της πραγματικότητας με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, προκειμένου να υποτιμηθεί το γεγονός της βράβευσης της Έλενας Κουντουρά, είναι κορυφαίο πολιτικό θέμα.

Η Νέα Δημοκρατία συστηματικά διαδίδει ψευδείς ειδήσεις, ενώ υπάρχει νόμος που προβλέπει ποινές φυλάκισης ή χρηματικό πρόστιμο για τους διασπορείς ψευδών ειδήσεων.

Η κ. Κεφαλογιάννη, που είναι και από σόι μεγάλο και τρανό της ελληνικής επαρχίας, όφειλε τουλάχιστον να τηρεί κάποιο πολιτικό ήθος. Όχι ολόκληρο, έστω ένα μέρος του.

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά τιμήθηκε για το έργο της στον τουρισμό με την υψηλότερη διάκριση των PAΤWA International Awards.

Το βραβείο απένειμε στην κα Κουντουρά ο τέως Γενικός Γραμματέας του Παγκοσμίου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών, κ. TalebRifai, ο οποίος εξήρε το έργο της Υπουργού και τις μεγάλες επιτυχίες που απέδωσε η στρατηγική της την τελευταία τετραετία με συνεχόμενα ιστορικά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό.

Δύσκολο να το αντέξει αυτό, όπως φάνηκε, η κ. Κεφαλογιάννη.

Έκρινε ως «απόλυτα στάσιμο» τον ελληνικό τουρισμό, σήμερα, «με βήματα προς τα πίσω».

Βλέπετε το 2014 που ζούσαμε ένα θαύμα… η δική της στρατηγική είχε μόλις 24 εκ. αφίξεις, αλλά όπως είπε «εμάς δεν μας ενδιέφεραν οι αφίξεις αλλά τα έσοδα» που και αυτά ήταν μόλις 13,44 δισ.

Το 2018 με την κ. Κουντουρά «που βραβεύτηκε επειδή ήταν η μέρα της γυναίκας», σημειώθηκε ιστορικό ρεκόρ με τις αφίξεις να φτάνουν τα 33 εκατ. και τα έσοδα να ξεπερνούν τα 21 δισ. με ιδιαίτερα θετικές προβλέψεις και για το 2019.

Κατανοητή η πικρία της -αντί να χαρεί για τις επιτυχίες της χώρας-, αλλά η τήρηση του πολιτικού ήθους δεν βλάπτει.

Ο τόπος, ας το έχει υπόψιν της αυτό η κ. Κεφαλογιάννη, δεν κατοικείται μόνο από τους ψηφοφόρους της. Κατοικείται και από νοήμονες πολίτες.

Δείτε και το βίντεο με την Όλγα Κεφαλογιάννη να διαδίδει ψευδείς ειδήσεις από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης. Φανταστείτε τι έχει να γίνει έτσι κι εάν η κ. Κεφαλογιάννη γίνει ξανά κυβέρνηση, αφού κάνει τέτοια ως αντιπολίτευση:

Σχετικά άρθρα