Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Γερουλάνος «κάρφωσε» Μπακογιάννη για ανακύκλωση προσώπων από το παρελθόν

Ο Γερουλάνος «κάρφωσε» Μπακογιάννη για ανακύκλωση προσώπων από το παρελθόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, Παύλος Γερουλάνος, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Το ψηφοδέλτιο του Κώστα Μπακογιάννη που παρουσιάστηκε τη Δευτέρα επιχειρεί να αποδομήσει η καμπάνια του ανθυποψηφίου του Παύλου Γερουλάνου, μέσω του «Βασικού Σχολιασμού» που ανά καιρούς διανέμει.

«Τώρα ξέρουμε από που ήρθε το σύνθημα «η Αθήνα μας ανήκει».

Πίσω από τα λόγια για ανανέωση «με εμπειρία», στο ψηφοδέλτιο του κυρίου Μπακογιάννη βρίσκεται ο σκληρός πυρήνας μίας ομάδας ανθρώπων που ενήργησαν λες και η Αθήνα είναι φέουδο.

Και με τις πράξεις τους γονάτισαν τον Δήμο», αναφέρουν από την καμπάνια Γερουλάνου, προσθέτοντας ότι 6 από τους 10 αντιδημάρχους της περιόδου Κακλαμάνη είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιό του.

«Συμπεριλαμβανομένου και του Αντιδημάρχου Οικονομικών που «επέβλεπε» την χρεοκοπία του Δήμου.

»Υπενθυμίζεται ότι άφησαν πίσω τον Δήμο το 2010 με 210 εκατομμύρια ευρώ χρέος και 50 εκατομμύρια ετήσιο έλλειμμα. Στην ψάθα.

»Χρειάστηκαν αιματηρές θυσίες όλων μας για να έχει σήμερα μειωθεί το χρέος στο μισό και να καταγράφεται ετήσιο πλεόνασμα 20 εκατομμύρια», τόνιζαν από τη ΝΔ, προσθέτουν.

«Για να μην αρχίσουμε να μιλάμε για ανθρώπους που με την συμπεριφορά τους απαξίωσαν τον Δήμο.

»Όπως για παράδειγμα άνθρωποι που δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν μία χριστουγεννιάτικη ρόδα στο Σύνταγμα», λένε ακόμα συνεργάτες του κ. Γερουλάνου, «καρφώνοντας» τον Χρήστο Τεντόμα.

«Κρίμα. Σε μία νέα εποχή που ο Δήμος χρειάζεται δημιουργικές συνθέσεις, ο κ. Μπακογιάννης επιδιώκει να επαναφέρει ανθρώπους και συστήματα από το παρελθόν που διοίκησαν τον Δήμο την εποχή του καταστροφικού «πάρε-δώσε». Με τέτοια βαρίδια, «Αθήνα ψηλά» δεν πας», καταλήγουν.

Σχετικά άρθρα