Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βορίδης “ξήλωσε” όλους τους ανθρώπους του Άδωνι από το Υγείας

Ο Βορίδης “ξήλωσε” όλους τους ανθρώπους του Άδωνι από το Υγείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης, Υπουργείο Υγείας,

Μπορεί ο πολύς κόσμος να τους θεωρεί “κολλητούς”, μιας και ο Μάκης Βορίδης και ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι πολιτικά ομομήτριοι, αλλά η φιλία από ό,τι φαίνεται δεν επηρεάζει καθόλου τον νυν υπουργό Υγείας στις αποφάσεις του, όπως να ξηλώσει όλους τους ανθρώπους του Άδωνι από το υπουργείο και να τους αντικαταστήσει με δικούς του συνεργάτες.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά η εφημερίδα “Στο Καρφί”, συθέμελα ξήλωσε την ομάδα του πρώην υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη ο νυν υπουργός Μάκης Βορίδης.

Μάλιστα, γράφει η εφημερίδα, ο Άδωνις θεωρούσε δεδομένο ότι ο Μάκης Βορίδης θα κρατούσε στις θέσεις τους πολλούς από τους παλιούς του συνεργάτες, πράγμα που προσπάθησε εξάλλου να επιβεβαιώσει την ημέρα παράδοσης – παραλαβής του υπουργείου.

Η απάντηση που πήρε βέβαια ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν αυτή που περίμενε. Ο Μάκης Βορίδης έχει πλέον αντικαταστήσει ολόκληρο το δυναμικό των κομβικών γραφείων του υπουργείου φέροντας δικούς του μετακλητούς υπαλλήλους και συμβούλους, γεγονός που δυσαρέστησε ιδιαίτερα τον πρώην υπουργό Υγείας.

Σχετικά άρθρα