Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Μπασκλασαρία» για τον Μητσοτάκη οι τοπικοί δημοσιογράφοι της Θράκης – Δεν τους «καταδέχεται»

«Μπασκλασαρία» για τον Μητσοτάκη οι τοπικοί δημοσιογράφοι της Θράκης – Δεν τους «καταδέχεται»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Δημοσιογράφοι, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Οι αρχοντοχωριάτες, τσομπαναραίοι και κοτζαμπάσηδες της Δεξιάς νομίζουν ότι είναι «ελίτ» και αριστοκράτες, αν και ευτυχώς στην Ελλάδα μας δεν είχαμε ποτέ κληρονομική «ευγένεια».

Και όποια «αριστοκρατία» υπήρχε, την «καθαρίσαμε» ήδη από τα αρχαία χρόνια.

Οι κοτζαμπάσηδες της Δεξιάς όμως, συνήθως κάτι χωριάτες που έκαναν λεφτά, συμπεριφέρονται στους άλλους Έλληνες ως κατώτερους.

Το ίδιο κάνουν και τα δουλικά τους, που νομίζουν ότι κι αυτοί είναι ολίγο κοτζαμπάσηδες, αφού υπηρετούν κοτζαμπάσηδες.

Κάτι κομπλεξικοί γιάπηδες, επίσης ταπεινής καταγωγής, οι οποίοι επειδή υπηρετούν τον Κούλη αισθάνονται «σπουδαίοι». Δυστυχισμένα πλάσματα.

Αυτοί λοιπόν οι ξιπασμένοι ξέρετε τι έκαναν; Αποφάσισαν να διώξουν από τη συνέντευξη Τύπου του Κούλη τους στη Θράκη τους… Θρακιώτες δημοσιογράφους.

«Μπασκλασαρία» οι τοπικοί δημοσιογράφοι για αυτούς τους ξιπασμένους τζιτζιφιόγκους, που συνεννοούνται από CNN International και πάνω.

Αυτοί οι άθλιοι με λιβρέες περιμένουν να κυβερνήσουν ξανά τη χώρα. Θα περάσεις καλά ελληνικέ λαέ μαζί τους, το μόνο βέβαιο.

Τοπικός δημοσιογράφος, από τη «μπασκλασαρία», έγραψε το ακόλουθο σχόλιο.

Διαβάστε τι έγραψε ο Αλέξανδρος Παυλικιάνος στο Ξάνθη Times:

«Μετά από αρκετά χρόνια στο μάχιμο ρεπορτάζ, αυτό που συνέβη την Παρασκευή, λίγο πριν από την συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ομολογώ ότι δεν το συνάντησα ποτέ.

»Οι στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ ζήτησαν από τους «ντόπιους» δημοσιογράφους να αποχωρήσουν από την αίθουσα εάν δεν είχαν να κάνουν ερώτηση προς τον πρόεδρο γιατί λέει, άκουσον – άκουσον η συνέντευξη ήταν ζωντανή.

»Αφού λοιπόν ο πρόεδρος έφερε μια ντουζίνα δημοσιογράφους από την Αθήνα, τι τους ήθελε τους περιφερειακούς και τους ντόπιους δημοσιογράφους;

»Αφού ήθελε να μιλήσει στα Αθηναϊκά μέσα ενημέρωσης, γιατί οι άνθρωποι του οργάνωσαν στην Ξάνθη την συνέντευξη του; Ας την οργάνωναν στην Αθήνα. Προφανώς στην Αθήνα, η Θράκη εκφράζει το τριτοκοσμικό και λίγο εξωτικό. Μάλλον έτσι βλέπουν την Θράκη και τους δημοσιογράφους της οι στενοί συνεργάτες – άνθρωποι του προέδρου.

»Και αφού οι «άνθρωποι» του οργάνωσαν την συνέντευξη για την Αθήνα και όχι για την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη γιατί οι ντόπιοι στενοί συνεργάτες του έστειλαν προσκλήσεις στα τοπικά ΜΜΕ;

»Που βρέθηκε τόσο θράσος από τους εξ Αθηνών και Ξάνθης στενούς συνεργάτες του προέδρου, να «διώξουν» τους ντόπιους δημοσιογράφους θεωρώντας τους μαριονέτες στο σκηνικό για την Αθήνα;

»Ήθελαν τους ντόπιους δημοσιογράφους, πλην ελαχίστων που έχουν «κολητιλίκια» με τους ανθρώπους του προέδρου για «ντεκόρ»;

»Το γνώριζε ο πρόεδρος της ΝΔ ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από τους Θρακιώτες ότι οι «άνθρωποι» του ήθελαν να διώξουν τους ντόπιους δημοσιογράφους από την συνέντευξη του, απαξιώνοντας έτσι την ενημέρωση των Θρακιωτών;

»Αν ο κ. Μητσοτάκης γνώριζε ότι οι στενοί του συνεργάτες ήθελαν να διώξουν τους ντόπιους δημοσιογράφους από τον χώρο της συνέντευξης του, τότε σίγουρα αυτό είναι ένα δείγμα του πώς βλέπει την Θράκη.

»Αν ο Κ. Μητσοτάκης δεν το γνώριζε, καλό θα είναι να απαλλαγεί πάραυτα από γλύφτες, τσάτσους, όψιμους Νεοδημοκράτες, γιατί οι άνθρωποι «του» απλά αμαυρώνουν το πρόσωπο του».

Σχετικά άρθρα