Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπηλιωτόπουλος: «Λούμπεν στοιχεία στη ΝΔ» – Ο Τσίπρας έχει αντοχές και ευελιξία

Σπηλιωτόπουλος: «Λούμπεν στοιχεία στη ΝΔ» – Ο Τσίπρας έχει αντοχές και ευελιξία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Άρης Σπηλιωτόπουλος, Δήμος Αθηναίων, Δήμος Αθήνας, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Μπακογιάννης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Επίθεση στην ΝΔ και τις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει σε συνέντευξή του στην «Espresso», ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρώην υπουργός Άρης Σπηλιωτόπουλος, ενώ επισημαίνει ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι ισχυρός και δεν πρέπει η ΝΔ να «διαβάζει» αλαζονικά τις δημοσκοπήσεις.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, επισημαίνει ότι «έχει επιδείξει σημαντικές αντοχές και ευελιξία, που θα ήταν λάθος να διαγράψουμε την πολιτική του παρουσία με την αλαζονική ανάγνωση της φωτογραφικής απεικόνισης των δημοσκοπικών απεικονίσεων της στιγμής».

«Και ακόμη μεγαλύτερο λάθος να αφήσουμε τις Πρέσπες να μας διχάσουν σε πατριώτες και μειοδότες» προσθέτει.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος καταφέρεται κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για την στάση απέναντι του αναφέροντας ότι:

«Την υποψηφιότητα του κ. Μπακογιάννη για τον Δήμο της Αθήνας την έμαθα από τα ΜΜΕ!

»Μέχρι τότε δεν είχε έγινε καμία θεσμική συζήτηση με εμένα, που κατείχα και επισήμως τη θέση του εκπροσώπου της Ν.Δ. στον Δήμο.

»Περίμενα για λόγους ηθικής τάξης να είμαι από τους πρώτους που θα μάθαινε τι θα έκανε η παράταξη σε κάτι που με αφορά».

Μιλώντας περαιτέρω για τη ΝΔ κάνει λόγο για «λούμπεν στοιχεία», σημειώνοντας «δεν αναφέρομαι σε απόψεις, αλλά στο αγοραίο ύφος, στις προβληματικές συμπεριφορές, στις οβιδιακές μεταμορφώσεις για την εξυπηρέτηση ιδιοτελών σκοπών».

«Οι επιλογές της ΝΔ θα δείξουν αν αυτά τα λούμπεν στοιχεία θα αποδυναμωθούν ή θα ασκούν επιρροή», προσθέτει.

Όσον αφορά δε τις προοπτικές μιας ενδεχόμενης κυβέρνησης Μητσοτάκη σημειώνει:

«Οι επιλογές που θα κάνει η ΝΔ σήμερα προδιαγράφουν τη μελλοντική εξέλιξή της.

»Αν καταφέρει να επιτύχει με πανστρατιά και συσπείρωση όλων μια πλατιά κοινωνική συμμαχία, αν διεκδικήσει κυβέρνηση, τότε το αποτέλεσμα των εκλογών ίσως να μην παρέχει την ηθική νομιμοποίηση για σύντομες πρόωρες εκλογές».

Σχετικά άρθρα