Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πυρ ομαδόν από τη ΝΔ στον Άδωνι – Διαρκές «βαρίδι» για Μητσοτάκη

Πυρ ομαδόν από τη ΝΔ στον Άδωνι – Διαρκές «βαρίδι» για Μητσοτάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία,

Σε μείζον πολιτικό πρόβλημα της ΝΔ μετατρέπεται μέρα με την ημέρα ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συγκεντρώνει τα εσωκομματικά πυρά ανοιχτά πλέον.

Παρά τις προσπάθειες του επιτελείου του Κυριάκου Μητσοτάκη να πέσουν οι τόνοι μετά την αντιπαράθεση που είχαν πριν από λίγες ημέρες Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Δένδιας, σήμερα είχαμε ένα νέο γύρο αντιπαράθεσης όπου στο επίκεντρο και πάλι ήταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Ο Βαγ. Μεϊμαράκης μιλώντας στον Αντ1 κράτησε σαφέστατες αποστάσεις από την στάση και το ύφος του Άδωνι Γεωργιάδη αλλά σε ερώτηση για το άνοιγμα της ΝΔ προς την ακροδεξιά υπογράμμισε ότι αν ήταν πρόεδρος της ΝΔ δεν θα τοποθετούσε αυτά τα πρόσωπα, δηλαδή τον Άδωνι Γεωργιάδη, σε τόσο υψηλές επιτελικές θέσεις.

Με τον τρόπο αυτόν ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ πήρε σαφή θέση στο δίλημμα που έθεσε ο ίδιος ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για «διαφορά ύφους» και κατηγορώντας τους Νίκο Δένδια και Κωστή Χατζηδάκη για Comme il faut αντιπολίτευση.

Στην συνέχεια ο Βαγγέλης Μειμαράκης σημείωσε στην συνέχεια ότι αυτή συζήτηση δεν πρέπει να γίνεται την «ώρα της μάχης» ωστόσο υπενθύμισε με νόημα ότι την περίοδο της εκλογής προέδρου στην ΝΔ ο Αδωνις Γεωργιάδης δήλωνε ότι «ο Β. Μειμαράκης δεν μου σηκώνει το τηλέφωνο» .

Όλα γυρνούν γύρω από τον Αδωνι

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει γίνει ο καθημερινός εφιάλτης, μια φωτιά που ξεσπά συνεχώς και πρέπει ο Κ. Μητσοτάκης να λειτουργεί πυροσβεστικά αφού πλέον η χώρα βρίσκεται και επίσημα σε προεκλογική περίοδο.

Την ώρα που ο Βαγ. Μεϊμαράκης «κάρφωνε» τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο Γιώργος Κουμουτσάκος διευκρίνιζε στο Twitter ότι δεν καταφέρθηκε κατά του Άδωνι Γεωργιάδη.

Όλα ξεκίνησαν όταν σε εμφάνισή του στο Open ο Γ. Κουμουτσάκος είπε ότι Πρόεδρος της ΝΔ είναι ο Κ. Μητσοτάκης και όχι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Η ερώτηση που ετέθη στον τομεάρχη της ΝΔ ήταν όσα είχε αναφέρει ο αντιπρόεδρος Άδωνις Γεωργιάδης περί 3,5% διαφοράς της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ και απάντησε με αφοπλιστικό ύφος:

«Δεν είναι όμως πρόεδρος».

Όταν του υπενθύμισε η Ελ. Στάη ότι είναι ο αντιπρόεδρος ο Γ. Κουμουτσάκος περιορίστηκε να πει «ό,τι πει ο Πρόεδρος».

«Επειδή ακούω και διαβάζω ορισμένα σχόλια περί δήθεν “αδειάσματος” του @AdonisGeorgiadi σημειώνω ότι όλοι, με τις δικά μας πολιτικά χαρακτηριστικά, είμαστε μια γροθιά, στρατευμένοι στην υπόθεση της μεγάλης νίκης της Νέας Δημοκρατίας και της μεγάλης στρατηγικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ» έγραψε σήμερα λοιπόν στον λογαριασμό του ο Γιώργος Κουμουτσάκος που δεν θέλει με τίποτα μια ευθεία αντιπαράθεση με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ αφού κατεβαίνουν μαζί στον βόρειο τομέα της Αθήνας.

Την περιοχή όπου σοβούν οι μεγαλύτερες κόντρες μεταξύ των υποψηφίων της ΝΔ.

Σχετικά άρθρα