Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νοτοπούλου: «Ο κ. Ταχιάος επιβεβαίωσε την πολιτική και αυτοδιοικητική του ασυναρτησία»

Νοτοπούλου: «Ο κ. Ταχιάος επιβεβαίωσε την πολιτική και αυτοδιοικητική του ασυναρτησία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Δήμος Θεσσαλονίκης, Εκλογές, Θεσσαλονίκη, Κατερίνα Νοτοπούλου, Μακεδονία, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Για «πολιτική και αυτοδιοικητική ασυναρτησία» του Νίκου Ταχιάου κάνει λόγο με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου, με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε ο συνυποψήφιος της, την περασμένη Παρασκευή, στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm».

«Με τη συνέντευξή του στο Πρακτορείο FM ο υποψήφιος της ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, επιβεβαίωσε πλήρως την πολιτική και αυτοδιοικητική του ασυναρτησία.

»Η επίθεσή του στο πρόσωπό μου για τις …πάνω κάτω πλατείες και οι χυδαίες εκφράσεις του, μετά το χυδαίο υβρεολόγιο της Πέμπτης κατά του προέδρου της Αττικό Μετρό – προφανώς γιατί το έργο ολοκληρώνεται και αυτό ενοχλεί αυτούς που νομίζουν ότι είναι νόμιμοι ιδιοκτήτες της πόλης- το μόνο που δείχνουν είναι ότι πολύ καλά έκανε ο κ. Ταχιάος και απουσίαζε από τα κοινά και τις κοινές αγωνίες της Θεσσαλονίκης.

»Αλήθεια, έψαξε πολύ ο κ. Μητσοτάκης για να τον βρει; Ο κ. Ταχιάος παραμένει σεξιστής και την ημέρα της γυναίκας», αναφέρει η κ. Νοτοπούλου.

Σχετικά άρθρα