Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημ. Τζανακόπουλος: «Η δημοσκοπική διαφορά υπάρχει μόνο στη φαντασία του κ. Μητσοτάκη»

Δημ. Τζανακόπουλος: «Η δημοσκοπική διαφορά υπάρχει μόνο στη φαντασία του κ. Μητσοτάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Τζανακόπουλος, Δημοσκοπήσεις,

Η δημοσκοπική διαφορά υπάρχει μόνο στη φαντασία του κ. Μητσοτάκη, των αυλικών του και των ΜΜΕ που τον στηρίζουν.

Αυτό υποστηρίζει ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real news, και αναρωτιέται ποια θα είναι η αντίδραση στο στρατόπεδο της Νέας Δημοκρατίας, όταν αποδειχθεί ότι τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στη χώρα.

Ο κ. Τζανακόπουλος κατηγορεί τον πρόεδρο της Ν.Δ. για επιχείρηση «παραπλάνησης» του ελληνικού λαού, γύρω από το θέμα των πρωτογενών πλεονασμάτων και δηλώνει ότι «αν κάποια κυβέρνηση έχει τη δυνατότητα να μειώσει τα πρωτογενή πλεονάσματα προς όφελος της κοινωνικής πλειοψηφίας, αυτή είναι μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα».

Παράλληλα σημειώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φοβάται τον κίνδυνο αλλοίωσης του από τη διεύρυνση της πολιτικής του επιρροής, διότι όχι μόνο δεν έκανε πίσω από τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς, αλλά κάθε βήμα αυτής της δύσκολης διαδρομής, τα χρόνια της διακυβέρνησης, λειτούργησε ως επιβεβαίωση αυτών.

Σε ερώτηση σχετικά με τις δημοσκοπήσεις απαντά ότι πλέον, στην πλειονότητά τους, δεν αποσκοπούν στην αποτύπωση της πολιτικής πραγματικότητας, αλλά χρησιμοποιούνται ως επικοινωνιακά εργαλεία σε κομματικά και εκδοτικά επιτελεία και σημειώνει:

«Δεν γνωρίζω αν υπάρχει αντίστοιχο παράδειγμα διεθνώς όπου για 6 συνεχόμενα χρόνια να διαπιστώνονται τόσο ακραίες αποκλίσεις ανάμεσα στις μετρήσεις και στο τελικό αποτέλεσμα της κάλπης.

»Με αυτή την έννοια, δεν αισθανόμαστε την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να καλύψει μια υποτιθέμενη διαφορά 5, 10, 15 μονάδων που υπάρχει μόνο στη φαντασία του κ. Μητσοτάκη, των αυλικών του και των ΜΜΕ που τον στηρίζουν».

Σχετικά άρθρα