Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τριμερή Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου στο Βερολίνο για τον Τουρισμό

Τριμερή Ελλάδας, Αιγύπτου και Κύπρου στο Βερολίνο για τον Τουρισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αίγυπτος, Έλενα Κουντουρά, Κύπρος, Τουρισμός, Υπουργείο Τουρισμού,

Τριμερή συνάντηση των υπουργών Τουρισμού της Ελλάδας της Αιγύπτου και της Κύπρου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην αιγυπτιακή Πρεσβεία στο Βερολίνο.

Η Έλενα Κοντουρά, η Ράνια Αλ Μασάτ και ο Κύπριος υφυπουργός Τουρισμού, Σάββας Περδίος, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τα θέματα του Τουρισμού που απασχολούν τις τρεις σύμμαχες χώρες.

Η συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε στην Πρεσβεία της Αιγύπτου στο Βερολίνο, έλαβε χώρα στο περιθώριο της συμμετοχής των τριών Υπουργών στην τουριστική έκθεση Βερολίνου ITB 2019.

Σύμφωνα με κυπριακή ανακοίνωση, οι υπουργοί συζήτησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού, προς υλοποίηση των σχετικών πολιτικών κατευθύνσεων που προκύπτουν από τις τριμερείς διακηρύξεις Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων των τριών χωρών.

Μετά το πέρας της συνάντησης, οι υπουργοί παρευρέθησαν σε δεξίωση της αιγυπτιακής πρεσβείας και προσφώνησαν τους παρευρισκόμενους, κάνοντας αναφορές στην τριμερή συνεργασία Κύπρου, Ελλάδας Αιγύπτου, καθώς και για την πρωτοβουλία ανάπτυξης συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού.

Σχετικά άρθρα