Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Από Καμμένο σε Καμμένο ο Μπαλτάκος – Άφησε τον Δημήτρη για τον Πάνο

Από Καμμένο σε Καμμένο ο Μπαλτάκος – Άφησε τον Δημήτρη για τον Πάνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακροδεξιά, Ακροδεξιοί, Ανεξάρτητοι Έλληνες, Δύναμη Ελληνισμού, Εκλογές, Ευρωεκλογές 2019, Πάνος Καμμένος, Τάκης Μπαλτάκος,

Υποψήφιος στις Ευρωεκλογές με τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα είναι ο Τάκης Μπαλτάκος, όπως ανακοινώθηκε σε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, μαζί με τον Τάκη Μπαλτάκο, μέχρι σήμερα επικεφαλής του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού», επιβεβαίωσαν έτσι τις πληροφορίες περί εκλογικής συνεργασίας.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο τους είχαν συναντηθεί τον περασμένο Ιανουάριο, εξετάζοντας το ενδεχόμενο αυτό, με τον κ. Μπαλτάκο τότε να δηλώνει πως «η Ελλάδα χρειάζεται ένα κόμμα καθαρά Δεξιό».

Πάντως, η συνεργασία Καμμένου – Μπαλτάκου δεν αφορά στον συνιδρυτή του κόμματος «Δύναμη Ελληνισμού» Δημήτρη Καμμένο, καθώς ο Τάκης Μπαλτάκος θα παραιτηθεί από το κόμμα που μόλις πριν από πέντε μήνες ίδρυσε, ώστε να είναι υποψήφιος με τους ΑΝΕΛ για την Ευρωβουλή.

Να σημειωθεί ότι ο Τάκης Μπαλτάκος «φλέρταρε» την προηγούμενη διετία με όλες τις προσπάθειες συγκρότησης πολιτικών φορέων δεξιά της ΝΔ και αριστερά της Χρυσής Αυγής.

Τελικά τον κέρδισε ο Πάνος Καμμένος.

Σε ό,τι αφορά τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι πλέον φανερό ότι το κόμμα εγκαταλείπει το «κέντρο» και την «κεντροδεξιά» και μετατοπίζεται δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικά άρθρα