Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μαξίμου: Ο ΣΚΑΪ κατασκεύασε μια θεωρία συνωμοσίας και η ΝΔ έσπευσε να την υιοθετήσει

Μαξίμου: Ο ΣΚΑΪ κατασκεύασε μια θεωρία συνωμοσίας και η ΝΔ έσπευσε να την υιοθετήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, Βενεζουέλα, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία, ΣΚΑΪ, Τηλεόραση,

Απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ, με αφορμή το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, για το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας που προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το Σάββατο, έδωσαν κυβερνητικές πηγές.

«Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος», σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές για την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

«Τα λαγωνικά του ΣΚΑΪ μας ανακάλυψαν ξανά. Από την προσγείωση ενός αεροσκάφους, το οποίο ερχόταν από την Ασία, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με σκοπό τον ανεφοδιασμό, ο ΣΚΑΪ κατασκεύασε μια θεωρία συνωμοσίας, την οποία θα ζήλευε ακόμη και ο Αρτέμης Σώρρας.

»Η ΝΔ προφανώς έσπευσε να την υιοθετήσει, όπως προφανώς αναμέναμε.

»Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος», τονίζουν οι κυβερνητικές πηγές.

ΝΔ: Γιατί προσγειώθηκε στην Αθήνα το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας;

Απαντήσεις για την πτήση του κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας στην Αθήνα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ζητά από την κυβέρνηση η ΝΔ.

«Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας προσγειώθηκε το Σάββατο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, και παρέμεινε στην Αθήνα για 4 ώρες στη διάρκεια των οποίων ο ΥΠΕΞ της κυβέρνησης Μαδούρο έκανε κάποιες συναντήσεις», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η Πειραιώς προσθέτει: «Οι ερωτήσεις προς την κυβέρνηση είναι προφανείς:

»Γιατί ποιον ακριβώς λόγο έδωσε άδεια προσγείωσης στο εν λόγω αεροσκάφος, όταν οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες το αρνήθηκαν, και με ποιους ακριβώς συναντήθηκε ο εκπρόσωπος του κ. Μαδούρο;».

Σχετικά άρθρα