ΤζιχαντιστέςΒαλκάνια
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μητσοτάκης ζητάει τους ψηφοφόρους που έφυγαν από τη ΝΔ να επιστρέψουν

Ο Μητσοτάκης ζητάει τους ψηφοφόρους που έφυγαν από τη ΝΔ να επιστρέψουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πρόσκληση προς κάθε ψηφοφόρο να στηρίξει και να ψηφίσει τη Ν.Δ. απηύθυνε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τον Βόλο, όπου και μίλησε την Κυριακή σε συγκέντρωση για να στηρίξει και τον εκ νέου υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, που διεκδικεί την 3η διαδοχική του θητεία στην Θεσσαλία.

Ο κ. Μητσοτάκης κάλεσε «όσους έφυγαν από τη Ν.Δ. να επιστρέψουν σπίτι τους, γιατί η Ν.Δ. τους χρειάζεται όσο ποτέ και επειδή το διακύβευμα είναι μεγάλο, δίνουμε μεγάλη μάχη για την ψυχή της Ελλάδας.

»Θέλουμε τη συμπόρευση ανθρώπων και από άλλους πολιτικούς χώρους».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. τόνισε ότι η πρώτη κάλπη που θα στηθεί για τις ευρωεκλογές στις 26 Μαΐου, θα είναι το πρώτο μήνυμα ήττας για την κυβέρνηση.

«Αν ο κ. Τσίπρας επιλέξει τελικά να εξαντλήσει πλήρως τη θητεία του και να πάει μέχρι τον Οκτώβριο, υπό τον πανικό της επερχόμενης ήττας, λέμε ξεκάθαρα: η πρώτη κάλπη η οποία θα στηθεί σε εθνικό επίπεδο, η κάλπη των ευρωεκλογών θα είναι η πρώτη ευκαιρία για τους πολίτες μετά από 4 χρόνια να στείλουν στον κ. Τσίπρα ένα μήνυμα: Αρκετά πια, ώς εδώ. Θέλουμε πολιτική αλλαγή. Θέλουμε μια μεγάλη αλλαγή στη χώρα», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι η Ν.Δ. είναι έτοιμη να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, έκανε επίθεση στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό λέγοντας ότι «θα θυμόμαστε τον κ. Τσίπρα για τέσσερα πράγματα:

»Για το ότι κορόιδεψε και εξαπάτησε τους Έλληνες για να έρθει στην εξουσία, για το ότι μας έπνιξε στους φόρους προκειμένου να εξυπηρετήσει τα ρουσφέτια του, για τη βαθιά προβληματική συμφωνία των Πρεσπών, που αναγκαζει τον κ. Τσίπρα να μη τολμά να πάει στην Μακεδονία χωρίς προστασία και ΜΑΤ, αφού εκεί που όλοι οι Ελληνες πρωθυπυργοί είχαν πει «Όχι», εκείνος είπε «Ναι», και τέλος, θα τον θυμόμαστε για τον ευτελισμό της πολιτικής ζωής και με προέδρους του Κοινοβουλίου που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στο παρελθόν».

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για το κόμμα της Ν.Δ. και για τις νέες βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζεται, αφού κατάφερε να αντιμετωπίσει τη «θύελλα του λαϊκισμού» που σάρωσε την Ελλάδα, και να είναι σήμερα το μεγαλύτερο κόμμα της Ευρώπης από πλευράς εισφορών των μελών του.

Σχετικά άρθρα