Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αυτοί είναι! Ο Ανδρέας Ψυχάρης βγήκε στον ΣΚΑΪ να υπερασπιστεί τα θαλασσοδάνεια του ΔΟΛ

Αυτοί είναι! Ο Ανδρέας Ψυχάρης βγήκε στον ΣΚΑΪ να υπερασπιστεί τα θαλασσοδάνεια του ΔΟΛ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Ψυχάρης, Δάνεια, Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, Νέα Δημοκρατία,

Με διάθεση να προκαλέσει την κοινή γνώμη παρουσιάστηκε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Ψυχάρης, στην εκπομπή «Ακραίως» του Τάκη Χατζή στο ΣΚΑΪ, σχετικά με το ζήτημα των δανείων του ΔΟΛ, για τα οποία παλιότερα σε εξεταστική της Βουλής ο αδερφός του και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΟΛ, Παναγιώτης Ψυχάρης, είχε παραδεχτεί ότι η οικογένειά του λάμβανε δάνεια με μοναδική εγγύηση «αέρα».

Ο Ανδρέας Ψυχάρης όχι μόνο διαστρέβλωσε την κατάθεση του αδερφού του στην εξεταστική της Βουλής, λέγοντας ότι έκανε καλαμπούρι στους βουλευτές της επιτροπής, αλλά με προκλητικό τρόπο εξίσωσε τα θαλασσοδάνεια του ΔΟΛ – που οδήγησαν στην χρεωκοπία του άλλοτε πανίσχυρου εκδοτικού ομίλου και την κατάρρευση του MEGA – με τα στεγαστικά δάνεια πρώτης κατοικίας βουλευτών όπως ο Νίκος Νικολόπουλος και η Έλενα Κουντουρά.

Ακόμη, και μετά την τηλεφωνική παρέμβαση του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου, που προσπάθησε να εξηγήσει στον Ανδρέα Ψυχάρη τα βασικά, ότι τα στεγαστικά δάνεια δηλαδή έχουν εγγυήσεις και προσημειώσεις ακινήτων, επομένως είναι πάντοτε εξασφαλισμένα και δεν λαμβάνονται με «αέρα».

Εκείνος με απίστευτο θράσος δήλωσε ότι τα δάνειο του ΔΟΛ που λάμβανε ο όμιλος με προσωπικές εγγυήσεις της οικογένειας Ψυχάρη ύψους 15 εκατ. ευρώ ήταν πιο ασφαλή από οποιοδήποτε στεγαστικό δάνειο!

Βέβαια ο Ανδρέας Ψυχάρης δεν εξήγησε στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ, πως γίνεται ο Νίκος Νικολόπουλος και η Έλενα Κουντουρά, που δεν πήραν με «αέρα» και προσωπικές εγγυήσεις τα στεγαστικά τους δάνεια πριν την Κρίση, να εξισώνονται με εκείνον και την οικογένειά του που τα έκαναν όλα αυτά εν μέσω Κρίσης και σήμερα να βρίσκονται κατηγορούμενοι ενώπιον της δικαιοσύνης, μάλλον ήταν εσκεμμένη παράλειψη του…

Σχετικά άρθρα