Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το μήνυμα ανθρωπιάς της Ρένας Δούρου για την Τελετή Αφής της «Φλόγας της Ελπίδας»

Το μήνυμα ανθρωπιάς της Ρένας Δούρου για την Τελετή Αφής της «Φλόγας της Ελπίδας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ζάππειο, Ολυμπιακοί Αγώνες, Περιφέρεια Αττικής, Ρένα Δούρου, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

To πρωί της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο η σεμνή Τελετή Αφής της «Φλόγας της Ελπίδας» των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics, που θα διεξαχθούν στο Άμπου Ντάμπι.

Η Τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας αποτελεί μία ξεχωριστή ημέρα για τους Θερινούς Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics.

Κι αυτό γιατί σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την επίσημη έναρξη της διοργάνωσης (14 Μαρτίου), στο Άμπου Ντάμπι, που γιορτάζει την αποδοχή της διαφορετικότητας, τη συμμετοχή και τη δύναμη της θέλησης των αθλητών των Special Olympics.

Την τελετή αφής παρακολούθησε η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία της χώρας, οι διαπιστευμένοι στη χώρα μας πρέσβεις, εκπρόσωποι του πολιτιστικού, αθλητικού και κοινωνικού χώρου, μέλη της ΔΟΕ και της ΕΟΕ, o πρόεδρος και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics Abu Dhabi 2019, καθώς και επίσημοι από όλο τον κόσμο.

Η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, μεταξύ των Ελλήνων αξιωματούχων που παρακολούθησαν την τελετή αφής, έγραψε στο Facebook:

«Στην Τελετή Αφής της Φλόγας της Ελπίδας για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics.

»Να σημειωθεί ότι εμείς δεν θυμόμαστε τους συμπολίτες μας με αναπηρία μόνο στις ξεχωριστές ημέρες, για τις δημόσιες σχέσεις.

»Είμαστε δίπλα τους με συνέπεια, κάθε μέρα, εδώ και 4.5 χρόνια.

»Με συγκεκριμένες δράσεις για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την ποιότητα ζωής τους και με την πόρτα μας πάντα ανοιχτή, ως οφείλουμε εξάλλου, για ό,τι χρειάζονται τη συνδρομή μας».

Σχετικά άρθρα