Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επιστολή Πολάκη στην ΤτΕ: Να παραβρεθώ στο επόμενο ΔΣ της Τράπεζας

Επιστολή Πολάκη στην ΤτΕ: Να παραβρεθώ στο επόμενο ΔΣ της Τράπεζας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Στουρνάρας, Παύλος Πολάκης, Τράπεζα Αττικής, Τράπεζα της Ελλάδος, Τράπεζες, Υπουργείο Υγείας,

Άδεια να παραβρεθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος ζητά με επιστολή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Στην επιστολή, που απευθύνεται προς το Γενικό Συμβούλιο της ΤτΕ και κοινοποιήθηκε στο διοικητή της, Γιάννη Στουρνάρα, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, αναφερόμενος στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον κ. Στουρνάρα, επισημαίνει ότι «ορθώς» έπραξε η Τράπεζα να προχωρήσει στον έλεγχο του δανείου ύψους 100.000 ευρώ που έλαβε την Τράπεζα Αττικής.

Ταυτόχρονα, όμως, ο Παύλος Πολάκης χαρακτηρίζει «μεροληπτική» την απόφαση να μην ελεγχθούν άλλα δάνεια που δεν εξυπηρετούνται.

Στην κατεύθυνση αυτή αιτείται να παρευρεθεί στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου.

«Για τους λόγους αυτούς σας δηλώνω ότι αιτούμαι να παραβρεθώ στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας, ώστε να σας ενημερώσω για συγκεκριμένα δάνεια τα οποία δεν πληρούν τις κατά νόμου και κατά τους κανονισμούς λειτουργίας του Τραπεζικού Συστήματος προϋποθέσεις χορήγησης ή ρύθμισης, γνώση την οποία είμαι βέβαιος ότι θέλετε να αποκτήσετε», συμπληρώνει στην επιστολή του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας.

Ο Παύλος Πολάκης ανέβασε την επιστoλή στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Σχετικά άρθρα