Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νίκος Γεωργιάδης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου είπε κάτσε πίσω 2-3 μήνες μέχρι να «καθίσει» το θέμα

Νίκος Γεωργιάδης: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μου είπε κάτσε πίσω 2-3 μήνες μέχρι να «καθίσει» το θέμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δικαιοσύνη, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μολδαβία, Νέα Δημοκρατία, Νίκος Γεωργιάδης,

Αυτό ακριβώς αποκάλυψε το δεξί χέρι και σχολικός φίλος (σ.σ όπως κατέθεσε ο ίδιος) του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη κατά την απολογία του στη συνέχεια σήμερα της δίκης του, όπου κατηγορείται για κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων (στην Μολδαβία) έναντι αμοιβής.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Νίκος Σπυρόπουλος στο ρεπορτάζ για την πολύκροτη δίκη στο documentonews.gr, o Νίκος Γεωργιάδης απευθυνόμενος στην Έδρα του δικαστηρίου κατά την απολογία του στη συνέχεια σήμερα της δίκης του, είπε πως, μετά το πρωτοσέλιδο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Hot Doc το 2016, μίλησε με τον Μητσοτάκη ο οποίος του είπε «Δεν φεύγεις από το προσκήνιο; Δεν υπάρχει περίπτωση να προσαχθείς. Κάτσε δυο μήνες, τρεις. Είσαι πίσω κανονικά. Θα σκάσει σε δυο μήνες. Θα κάτσει».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο ίδιος ο Νίκος Γεωργιάδης αποκάλυψε ότι συνέχιζε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον αρχηγό της ΝΔ ακόμα και μετά την παραίτησή του.

Ο Νίκος Γεωργιάδης κατέθεσε ότι στοχοποιήθηκε από το δημοσίευμα του Hot Doc, λέγοντας μάλιστα ότι ήταν προφανές πως έπρεπε να αποσυρθεί από το προσκήνιο για να «μειωθούν τόσο η ένταση όσο και η συχνότητα των δημοσιευμάτων».

Σχετικά άρθρα