Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι ρωτά ο Κυρανάκης της ΝΔ τον Τσακαλώτο για τα πρωτογενή πλεονάσματα

Τι ρωτά ο Κυρανάκης της ΝΔ τον Τσακαλώτο για τα πρωτογενή πλεονάσματα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Νέα Δημοκρατία, Πρωτογενές Πλεόνασμα, Υπουργείο Οικονομικών,

Το tweet του Ευκλείδη Τσακαλώτου σχετικά με τα πλεονάσματα σχολίασε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα μεταξύ κυβέρνησης – ΝΔ με αιχμή την συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών στο CNBC.

«Ο κ. Τσακαλώτος κατηγόρησε την προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι το 2014 είχε υπογράψει 4,5% πλεονάσματα. Θα πρέπει να αποφασίσει όμως, τελικά τα πλεονάσματα άνω του 4% είναι καλά ή κακά;» δήλωσε ο κ. Κυρανάκης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ υπενθύμισε ότι «στις ανακοινώσεις και στις δηλώσεις του το 2017 και το 2018, ο κ. Τσακαλώτος πανηγύριζε για το πλεόνασμα που λέει ότι πέτυχε, δηλαδή 4,2% το 2017 και 4,5% το 2018».

«Τελικά αυτά τα πλεονάσματα είναι του “κακού” Σαμαρά; Ή είναι μια μεγάλη επιτυχία που δίνει στον Πρωθυπουργό του το δικαίωμα να λέει ότι η οικονομία είναι το μεγάλο του ατού;» πρόσθεσε.

Σχετικά άρθρα