Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τζανακόπουλος σε κατάμεστη αίθουσα στην Κατερίνη – Αντισυγκέντρωση από ακροδεξιούς

Ο Τζανακόπουλος σε κατάμεστη αίθουσα στην Κατερίνη – Αντισυγκέντρωση από ακροδεξιούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Τζανακόπουλος, Κατερίνη, Μακεδονία, ΣΥΡΙΖΑ,

Η βάση της δημοκρατικής παράταξης συσπειρώνεται γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα και η ακροδεξιά στέλνει τα ναζιστικά τάγματα εφόδου σε αντισυγκεντρώσεις πατριδοκαπηλίας.

Κατάμεστη ήταν την Πέμπτη αίθουσα στην Κατερίνη με ομιλητή τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Την ίδια ώρα, γνωστοί ακροδεξιοί και χρυσαυγίτες, είχαν καλέσει σε αντισυγκέντρωση δήθεν ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στην πραγματικότητα δεν είχαν καμία διάθεση να διαδηλώσουν δήθεν για τη Μακεδονία.

«Αλήτες, προδότες, μπολσεβίκοι» φώναζαν οι ακροδεξιοί ναζιστές, οι οποίοι βρίσκονται στην εποχή της… Δημοκρατίας της Βαϊμάρης.

Υπέρ της αντισυγκέντρωσης τοποθετήθηκε και ο Ηλίας Παναγιώταρος με ανάρτησή του στο Twitter:

«Έχει πολύ πλάκα ο τέως φωνασκών “μπάτσοι και ναζί το ίδιο μαγαζί” να αισθάνεται στοργή και προδέρμ στην ασφάλεια των “μπάτσων”…

»Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά: «Αγκαλιά» με τα ΜΑΤ ο Δ.Τζανακόπουλος στην Κατερίνη – «Θερμή υποδοχή» Μακεδόνων (βίντεο)».

Προφανώς τους ακροδεξιούς χρήσιμους ηλίθιους του πανσλαβισμού και της Μόσχας τους «χαλάει» που η Βόρεια Μακεδονία γίνεται γεωγραφική προέκταση της Ελλάδας και της Μακεδονίας μας.

Τους ενοχλεί που η πατρίδα αναδεικνύεται σε ηγέτιδα δύναμη των Βαλκανίων και πετά έξω από τα δυτικά Βαλκάνια Ρώσους και Τούρκους, διασφαλίζοντας όχι μόνο την εθνική μας ασφάλεια και πρόοδο αλλά και τα γεωστρατηγικά σχέδια του δυτικού κόσμου, του οποίου η Ελλάδα αποτελεί τη μήτρα.

Τους ενοχλεί που οι Τούρκοι χάνουν τον έλεγχο του στρατού της Βόρειας Μακεδονίας, ο οποίος περνά υπό την ελληνική αιγίδα, συνεργασία και εκπαίδευση.

Τους χαλάει που η Βόρεια Μακεδονία αντί να διαμελιστεί μεταξύ Αλβανίας και Βουλγαρίας και έτσι να βρεθούμε με μια Μεγάλη Αλβανία και μια Μεγάλη Βουλγαρία στα βόρεια σύνορά μας, η Βόρεια Μακεδονία γίνεται «επέκταση» της ελληνικής ενδοχώρας.

Είναι γνωστό ότι ο δεξιός επαρχιώτικος εθνικισμός θέλει μια μικρή Ελλάδα.

Αυτοί, οι ίδιοι εθνοδεξιοί, έχασαν τη Μικρά Ασία, έχασαν και τη μισή Κύπρο. Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά.

Ένα είναι το βέβαιο. Μεγάλη Ελλάδα υπήρξε μόνο με τη δημοκρατική παράταξη, ποτέ με τη δεξιά και τους πατριδοκάπηλους τραμπούκους της.

Σχετικά άρθρα