Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τη Δευτέρα στις 18.30 η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης

Τη Δευτέρα στις 18.30 η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Τόλκας, Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Κατρούγκαλος, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, Ελληνική Κυβέρνηση, Θάνος Μωραΐτης, Κυβερνητικός Ανασχηματισμός, Κώστας Μπάρκας, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, Σία Αναγνωστοπούλου,

Τη Δευτέρα στις 18.30, θα γίνει η ορκωμοσία των νέων μελών της Κυβέρνησης, στο Προεδρικό Μέγαρο, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλοπούλου και παρουσία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται πως ο Γιώργος Κατρούγκαλος, αναβαθμίζεται σε υπουργό Εξωτερικών, καθώς όπως ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος «μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των διαδικασιών για τη θέση σε ισχύ της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο Πρωθυπουργός δεν κρίνει σκόπιμο να διατηρήσει ο ίδιος το χαρτοφυλάκιο του ΥΠΕΞ».

Αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών με αρμοδιότητα την Ευρωπαϊκή Πολιτική ορίζεται η Σία Αναγνωστοπούλου.

Υφυπουργός Εργασίας αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Μπάρκας, καθώς ο μέχρι σήμερα υφυπουργός Νάσος Ηλιόπουλος κατεβαίνει υποψήφιος στον δήμο Αθηναίων.

Υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδια για τη Μακεδονία – Θράκη, ορίζεται η Ελευθερία Χατζηγεωργίου, στη θέση της Κατερίνας Νοτοπούλου που έχει θέσει υποψηφιότητα για τον δήμο Θεσσαλονίκης.

Υφυπουργός Υποδομών αναλαμβάνει ο Θάνος Μωραΐτης.

Τέλος στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής τοποθετείται υφυπουργός ο Άγγελος Τόλκας.

Σχετικά άρθρα