Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: «Θα καλωσορίσω τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας ή τον Σλαβομακεδόνα πρωθυπουργό»

Τσίπρας: «Θα καλωσορίσω τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας ή τον Σλαβομακεδόνα πρωθυπουργό»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βόρεια Μακεδονία, Βουλή των Ελλήνων, Κυριάκος Μητσοτάκης, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Σκόπια, ΣΥΡΙΖΑ,

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας κατά την συζήτηση για την επικύρωση του πρωτοκόλλου ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ το οποίο και ενέκρινε η Ολομέλεια της Βουλής.

«Κινδυνολογείτε για τα πάντα, ζητάτε εκλογές εδώ και τρία χρόνια.

»Ζητάτε εκλογές και για τη Βενεζουέλα, μάλλον εκεί θα γίνουν γρηγορότερα από εδώ, που θα γίνουν στην ώρα τους», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και απαντώντας στις κορώνες του Μητσοτάκη ότι αυτός όταν γίνει πρωθυπουργός δεν θέλει να καλοσωρίσει τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας ως «Μακεδόνα» πρωθυπουργό, ο Αλέξης Τσίθπρας είπε:

«Θα καλωσορίσω τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, ή τον Σλαβομακεδόνα πρωθυπουργό με το δικαίωμα που μου δίνει η Συμφωνία των Πρεσπών», επισήμανε.

«Εσείς δεν θα τον καλωσορίσετε γιατί δεν θα γίνετε ποτέ πρωθυπουργός», πρόσθεσε.

«Στην Ελλάδα οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, πάρτε το χαμπάρι», τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο Αλ. Τσίπρας.

«Στην κάλπη των ευρωπαϊκών εκλογών θα υποστείτε μια δεινή διάψευση των προσδοκιών σας, διότι όλος ο λαός θα κατανοήσει ότι το σχήμα που είχατε στήσει με ψευδείς μετρήσεις ήταν μια φενάκη που εσείς στήσατε προκειμένου να δημιουργήσετε μια ψευδή εικόνα», είπε.

Και την επόμενη των εκλογών θα έχετε μεγάλο πρόβλημα να εξηγήσετε στο κόμμα σας και τον λαό πώς διαψεύστηκαν οι προσδοκίες που είχατε καλλιεργήσει.

«Έχετε πέσει μέσα σε όλες τις παγίδες που έχετε στήσει», είπε ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στις αξιολογήσεις, στο θέμα των συντάξεων, στο θέμα της εξόδου από το μνημόνιο, το θέμα της εξόδου της χώρας στις αγορές.

«Έχουν διαψευστεί όλα τα αφηγήματα σας», είπε.

Σχετικά άρθρα