Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Θεοδωράκης: «Όχι στις παλαιοκομματικές συνταγές εξουσίας»

Θεοδωράκης: «Όχι στις παλαιοκομματικές συνταγές εξουσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άλιμος, Νέα Δημοκρατία, Σταύρος Θεοδωράκης, Το ΠΟΤΑΜΙ, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

«Οι Έλληνες πρέπει να δουν πώς θα ξεμπλέξουν με τον ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς να φέρουν στα πράγματα έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, υποστηρίζοντας ότι όποτε κι αν γίνουν εκλογές, πρέπει να ηττηθεί και η νοοτροπία που τον έφερε στην εξουσία.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, απευθυνόμενος το βράδυ της Τετάρτης σε στελέχη και φίλους του Ποταμιού, στον Άλιμο εξήγησε ότι «ο διχασμός της κοινωνίας, το “όχι σε όλα”, “ο θάνατός σου, η ζωή μου”, είναι μια παλαιοκομματική συνταγή εξουσίας, στην οποία καταφεύγουν εύκολα οι πολιτικοί. Αυτή η συνταγή μπορεί να χτίζει καριέρες -αυτή τη φορά στη Νέα Δημοκρατία- αλλά στους Έλληνες φέρνει δυστυχία και οπισθοδρόμηση».

Σχετικά με την ψήφο των αποδήμων ο κ. Θεοδωράκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι μηχανεύεται τρόπους για να πετάξει στα σκουπίδια την ψήφο των Ελλήνων που έχουν φύγει τα χρόνια της κρίσης στο εξωτερικό.

Και επεσήμανε: «Η ψήφος των παιδιών μας και των φίλων μας που ζουν στα ξένα δεν μπορεί να είναι μισή ψήφος. Είναι ολόκληρη και πρέπει να προσμετράται στο τελικό ποσοστό που θα συγκεντρώσουν τα κόμματα στις εκλογές».

Της ομιλίας του Σταύρου Θεοδωράκη στο 2ο ΚΑΠΗ Αλίμου προηγήθηκε κοπή πίτας, παρουσία του δημάρχου Ανδρέα Κονδύλη, στον οποίο ο επικεφαλής του Ποταμιού ευχήθηκε καλή επιτυχία στις ερχόμενες εκλογές, τονίζοντας:

«Η πολιτεία του Κονδύλη διδάσκει τι πάει να πει ακομμάτιστος και αποτελεσματικός Δήμος. Οι πολίτες του Αλίμου έχουν δήμαρχο αφοσιωμένο στη δουλειά του και όχι δήμαρχο δημοσίων σχέσεων».

Σχετικά άρθρα