Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία οι έξι που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Στην κοινοβουλευτική πλειοψηφία οι έξι που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βασίλης Κόκκαλης, Έλενα Κουντουρά, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα, Κώστας Ζουράρις, Σπύρος Δανέλλης, ΣΥΡΙΖΑ,

Κοινοβουλευτική πλειοψηφία 151 εδρών έχει και πάλι η κυβέρνηση αφού οι έξι βουλευτές, που παρείχαν ψήφο εμπιστοσύνης, στην πρόσφατη διαδικασία που κίνησε με πρωτοβουλία του ο πρωθυπουργός μετά την αποχώρηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων απ’ αυτήν, δήλωσαν με επιστολή τους στον πρόεδρο της Βουλής ότι προσχωρούν στην κυβερνητική πλειοψηφία χωρίς να εντάσσονται στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, με κοινή επιστολή που απέστειλαν στον πρόεδρο της Βουλής οι κ.κ. Κώστας Ζουράρις, Έλενα Κουντουρά, Σπύρος Δανέλλης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Κατερίνα Παπακώστα και Βασίλης Κόκκαλης, δηλώνουν ότι από εδώ και πέρα επιθυμούν η ψήφος τους να προσμετράται στις ψήφους της συμπολίτευσης σε όλα τα νομοσχέδια που ψηφίζονται χωρίς ονομαστική ψηφοφορία.

Ο κ. Ζουράρης διευκρινίζει ότι της δήλωσης του εξαιρεί μόνο την ψηφοφορία για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ εάν αυτή δεν διεξαχθεί με ονομαστική ψηφοφορία.

Σχετικά άρθρα