Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ηχηρό μήνυμα Στρατηγού Στεφανή: Ο Στρατός έχει πνεύμα νικητή και είναι δύναμη αποτροπής

Ηχηρό μήνυμα Στρατηγού Στεφανή: Ο Στρατός έχει πνεύμα νικητή και είναι δύναμη αποτροπής
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλκιβιάδης Στεφανής, Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), Γεώργιος Καμπάς, Ελληνικός Στρατός, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων στη Βάρη, Αττικής πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής καθηκόντων του νέου Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστρατήγου Γεώργιου Καμπά, ο οποίος ανέλαβε τα «ηνία» από τον Στρατηγό εν αποστρατεία, πλέον, Αλκιβιάδη Στεφανή, με τον τελευταίο να στέλνει ηχηρό μήνυμα ενότητας και αποτροπής.

Κατά την ομιλία του ο απερχόμενος, πλέον, επίτιμος Αρχηγός ΓΕΣ Στρατηγός ε.α. Αλκιβιάδης Στεφανής δήλωσε την απόλυτη πεποίθηση του ότι ο Στρατός δεν βρίσκεται σε κρίση, τονίζοντας ότι «διακατέχεται από πνεύμα νικητή και αποτελεί δύναμη αποτροπής».

Ο Στρατηγός υπογράμμισε ότι «η πορεία του αξιωματικού καταξιώνεται εκεί όπου υπάρχει απειλή», και τόνισε ότι αυτός είναι ο λόγος που τα στελέχη του Στρατού Ξηράς κατατάσσονται σε αυτόν.

«Γι αυτό διαλέξαμε τη ΣΣΕ, για να είμαστε οδηγοί στους αγώνες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στρατηγός Στεφανής.

Στη συνέχεια της ομιλίας του, ο επίτιμος Α/ΓΕΣ τόνισε την προσήλωση του στην πατρίδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις.

«Δηλώνω σταθερά προσηλωμένος στην Πατρίδα και στις Ένοπλες Δυνάμεις», είπε.

Ο νέος Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς κατά την ομιλία του αναφέρθηκε στον ρόλο του Στρατού.

Ο Αντιστράτηγος Καμπάς δήλωσε ότι «ο Στρατός θα αποτελεί εργαλείο αποτροπής, επιχειρησιακό πλεονέκτημα για την προάσπιση της πατρίδας στην σύρραξη, αν αυτό χρειαστεί».

Ο Στρατός Ξηράς θα πρέπει να εκπέμπει ένα ισχυρό μήνυμα αποφασιστικότητας και να εξασφαλίζει την πατρίδα από κάθε ξένη επιβουλή.

«Ένας στρατός που θα εκπέμπει ισχυρό μήνυμα αποφασιστικότητας και θα εξασφαλίζει την πατρίδα από κάθε ξένη επιβουλή» είπε χαρακτηριστικά κατά την διάρκεια της ομιλίας του.

Το παρόν στην τελετή έδωσε και ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Σχετικά άρθρα