Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κυρανάκης (ΝΔ): Δεν θα ανανεώσουμε τις συμβάσεις των συμβασιούχων (βίντεο)

Κυρανάκης (ΝΔ): Δεν θα ανανεώσουμε τις συμβάσεις των συμβασιούχων (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απολύσεις, Απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων, Βίντεο, Δημόσιοι Υπάλληλοι, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Νέα Δημοκρατία,

Το σχέδιο συρρίκνωσης του Δημόσιου τομέα αποκάλυψε για άλλη μια φορά ο τέως αναπληρωτής β’ εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Κώστας Κυρανάκης.

«Δεν θα ανανεωθούν οι παράνομες συμβάσεις των συμβασιούχων και θα ισχύσει η αναλογία 5 προς 1» είπε ο κ. Κυρανάκης στον ΣΚΑΙ.

Όλοι καταλαβαίνουν τι σημαίνει αυτό για τον Δημόσιο τομέα και ας δηλώνουν ότι δεν θα κάνουν απολύσεις.

Με πρόεδρο της Ν.Δ. «τον υπουργό των απολύσεων» Κυρ. Μητσοτάκη πώς ακριβώς θα γίνει αυτό, τη στιγμή που ήδη ο κ. Κυρανάκης φρόντισε να «κομματιάσει» τον δημόσιο τομέα, άλλο ο αστυνομικός, άλλο ο πυροσβέστης, άλλο ο δάσκαλος…

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα όμως; Πρώτα απ’ όλα για τους συμβασιούχους και έπεται συνέχεια…

Φαίνεται άλλωστε η εκτίμηση που τρέφει στον δημόσιο τομέα η Ν.Δ. όταν λέει ότι για τους διοικητικούς -που είναι 200.000- «θα φτιάξει προγράμματα μετεκπαίδευσης, για να μπορέσουν να είναι χρήσιμοι στην υπηρεσία του πολίτη».

Δηλαδή σήμερα δεν είναι χρήσιμοι οι δημόσιοι υπάλληλοι;

Στην αναλογία 5 προς 1 επιμένει η Ν.Δ. για τις αποχωρήσεις – προσλήψεις δημοσίων υπαλλήλων, τη στιγμή που η αναλογία έγινε στην μεταμνημονιακή περίοδο 1 προς 1, πιστή στις επιταγές του ακραίου νεοφιλελευθερισμού για συρρίκνωση του δημόσιου τομέα και εκχώρηση των υπηρεσιών του στα ιδιωτικά συμφέροντα.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικά άρθρα