Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει στη δημοσιότητα ο Μητσοτάκης όλες τις οικονομικές συναλλαγές με Μαρινάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει στη δημοσιότητα ο Μητσοτάκης όλες τις οικονομικές συναλλαγές με Μαρινάκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαγγέλης Μαρινάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ,

«Μας αφήνει πραγματικά άναυδους η κυνική παραδοχή από τη Ν.Δ. της χορηγίας Μαρινάκη» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνει ότι «πρέπει πραγματικά να θεωρούν τους Έλληνες πολίτες ανόητους.

»Και οι ίδιοι να είναι τόσο βυθισμένοι στη διαπλοκή που θεωρούν απολύτως φυσιολογικό επιχειρηματίας να πληρώνει τα δικά τους έξοδα. Εξάλλου, νυν υπέρ πάντων ο κοινός αγώνας να πέσει η κυβέρνηση, στα ενοίκια θα κολλήσουμε;».

«Αφού, όμως, η ΝΔ θεωρεί ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό με τις χορηγίες του κ. Μαρινάκη, προκαλούμε τον κ. Μητσοτάκη να δώσει άμεσα στη δημοσιότητα όλες τις οικονομικές συναλλαγές με τον εν λόγω επιχειρηματία. Δεν είναι κάπως άκομψο να μην τον ευχαριστήσει δημόσια ο ίδιος και για άλλες ενδεχομένως χορηγίες; Μην είστε αχάριστος κ. Μητσοτάκη» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ενδείξεις “καραμπινάτης διαπλοκής” υπάρχουν όταν μπαινοβγαίνουν νύχτα στο Μαξίμου φίλα προσκείμενοι επιχειρηματίες της κυβέρνησης Τσίπρα και τα ραντεβού αυτά δεν ανακοινώνονται» σχολίαζαν χθες Τρίτη πηγές της Ν.Δ.

«Και για να γίνουμε ακόμη πιο σαφείς: Διαπλοκή σίγουρα δεν είναι τα δημόσια ευχαριστήρια της ΝΟΔΕ Πειραιά επειδή ένας επιχειρηματίας -και εν προκειμένω ο Βαγγέλης Μαρινάκης- έκανε επίσης δημόσια μια δωρεά στη μνήμη του βουλευτή πατέρα του» σημείωναν οι ίδιες πηγές καθιστώντας σαφές ότι, όπως διαμηνύει ο ίδιος, “είναι βέβαιο ότι θα κάνει και άλλες αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον”.

Σχετικά άρθρα