Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mαξίμου: Ο Μητσοτάκης απέτυχε και στην προφητεία για τις αγορές… ξέμεινε με τη Βενεζουέλα

Mαξίμου: Ο Μητσοτάκης απέτυχε και στην προφητεία για τις αγορές… ξέμεινε με τη Βενεζουέλα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Γιούρκι Κατάινεν, Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μέγαρο Μαξίμου, Νέα Δημοκρατία,

«Περιμέναμε από τον κ. Μητσοτάκη να κάνει δήλωση για τον δήθεν αποκλεισμό της Ελλάδας από τις αγορές χρήματος» σχολίαζαν πηγές του Μεγάρου Μαξίμου. «Αφού απέτυχε και σε αυτήν την προφητεία, έκανε τελικά δήλωση για τη Βενεζουέλα…» συμπλήρωναν δηκτικά.

Νωρίτερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν Γίρκι Κατάινεν, μετά την οποία είχε δηλώσει:

«Θλίψη και αγανάκτηση όταν βλέπει το μεγάλο αυτό κράτος της Λατινικής Αμερικής να δοκιμάζεται από τις αυταρχικές μεθόδους ενός καθεστώτος που έχει οδηγήσει τον λαό του στην ανέχεια και στην απελπισία.

»Η τραγωδία στη Βενεζουέλα πρέπει να βρει το ταχύτερο δυνατό δημοκρατική διέξοδο.

»Η Νέα Δημοκρατία συντάσσεται πλήρως με το αίτημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για άμεσες και ελεύθερες εκλογές», συνέχισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Επίσης συμπλήρωσε: «Ο κ. Τσίπρας, που χαρακτήριζε την εξουσία Μαδούρο «μοντέλο που θα έπρεπε να απλωθεί και στην Ευρώπη» προσβάλλει την Ελλάδα, επιμένοντας ακόμη και τώρα να τoν στηρίζει.

»Αναρωτιέμαι: τι ακριβώς είναι αυτό που συνδέει τον κ. Τσίπρα με τον δικτάτορα της Βενεζουέλας;».

Διαβάστε πατώντας εδώ τη θέση της Ελλάδας για τη Βενεζουέλα

Σχετικά άρθρα