Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο αγαπημένος των ρωσόφιλων Τζιτζικώστας προέβλεψε «περιπέτειες για τη Μακεδονία» – Να κινηθούν οι αρχές Ασφαλείας

Ο αγαπημένος των ρωσόφιλων Τζιτζικώστας προέβλεψε «περιπέτειες για τη Μακεδονία» – Να κινηθούν οι αρχές Ασφαλείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απόστολος Τζιτζικώστας, Κεντρική Μακεδονία, Μακεδονία, Νέα Δημοκρατία, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Σκόπια, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Ο άνθρωπος που αγαπάνε όλοι οι ρωσόφιλοι στη Μακεδονία, ο Απόστολος Τζιτζικώστας, χαρακτήρισε «επιζήμια και εξαιρετικά επικίνδυνη για τα εθνικά μας συμφέροντα» τη Συμφωνία των Πρεσπών. Θρηνεί μαζί με τη Μόσχα ο άμοιρος.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, που το όνομά του είχε ακουστεί να «παίζει» σε κόμμα «Λίγκας του Βορρά», που θα διαμέλιζε πολιτικά τη χώρα μας, μίλησε επίσης για κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών «από την κυβερνητική πλειοψηφία – ‘μπάλωμα’», όπως ανέφερε.

Ο άνθρωπος που θα ήθελαν για αρχηγό τους όλοι οι ρωσόφιλοι, δηλαδή οι χρήσιμοι ηλίθιοι του πανσλαβισμού, αναφέρθηκε σε «πολύ κακή η σημερινή εξέλιξη για την Ελλάδα» και αναμασώντας ψευδείς ειδήσεις τόνισε ότι «η αναγνώριση συνδυαστικά “μακεδονικής” εθνότητας, γλώσσας και ονόματος στα Σκόπια όχι μόνο δεν λύνει κανένα ζήτημα αλλά θα δημιουργήσει και νέα μεγαλύτερα προβλήματα στο μέλλον, καθώς πυροδοτεί τον αλυτρωτισμό των γειτόνων».

Ως γνωστόν δεν αναγνωρίστηκε καμία «εθνότητα».

Προέβη όμως και σε μια επικίνδυνη δήλωση, που ευχόμαστε να οφείλεται σε χαζομάρα και να μην τη εννοεί.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας προέβλεψε περιπέτειες για τη Μακεδονία και τη χώρα και υπογράμμισε ότι «πρέπει να αξιοποιήσουμε όλες τις νομικές και διπλωματικές δυνατότητες για να αποφύγουμε τα δεινά που έρχονται».

Προφανώς και πρέπει να κινηθούν άμεσα οι υπηρεσίες ασφαλείας της Ελληνικής Δημοκρατίας για διερευνήσουν τι ακριβώς υπονοεί ή εάν γνωρίζει κάτι ο κ. Τζιτζικώστας.

Κανείς δεν μπορεί να παίζει με την εθνική ασφάλεια της χώρας και να υποδαυλίζει περίεργα σενάρια. Ούτε ο αγαπημένος όλων των ρωσόφιλων.

Σχετικά άρθρα