Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πλακώθηκαν Άδωνις και Κουρουμπλής στη Βουλή (βίντεο)

Πλακώθηκαν Άδωνις και Κουρουμπλής στη Βουλή (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βίντεο, Βουλή των Ελλήνων, Παναγιώτης Κουρουμπλής,

Σε έναν απίστευτο καβγά με τον Παναγιώτη Κουρουμπλή πρωταγωνίστησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στη Βουλή.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε με επαινετικά λόγια για το σχέδιο νόμου της Όλγας Κεφαλογιάννη για τα θέματα του του τουρισμού.

Από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ο Παναγιώτης Κουρουμπλής τον διέκοψε υποστηρίζοντας ότι με όσα πράττει η κυβέρνηση το μόνο που καταφέρνει είναι να μειώνονται οι θέσεις εργασίας στον τουρισμό.

Ο Άδωνις αντέδρασε έντονα και φώναξε στον Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι τα ίδια έκανε όταν ως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπέγραφε την τροπολογία για το Πόρτο Καρράς.

“Είσαι άθλιος συκοφάντης και υποκείμενο” απάντησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής με τον Άδωνι Γεωργιάδη να ανταπαντά:

“Εγώ δεν σας κατηγόρησα. Ήθελα απλώς να υπενθυμίσω μόνο την παρουσία σας στα κοινοβουλευτικά έδρανα ως ΠΑΣΟΚ. Το θεωρώ παντελώς αδιανόητο τώρα ως μωρές παρθένες…. Δεν κυβέρνησα εγώ τόσα χρόνια”.

Έπειτα πάντως από την έντονη διαμαρτυρία του Παναγιώτη Κουρουμπλή, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανακάλεσε τα περί υπογραφής της τροπολογίας για το Πόρτο Καρράς.

“Θέλω να πω ότι ο κ. Κουρουμπλής δεν είχε ευθύνες για εκείνη τη στιγμή, η αναφορά μου είχε να κάνει με την υπενθύμιση ότι ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ. Το θετικό πάντως είναι ότι έστω και μετά από τον καυγά ο κ. Κουρουμπλής αναγνώρισε το θετικό ότι αυξήθηκε ο τουρισμός στη χώρα”.

Σχετικά άρθρα