Ισλαμικό ΚράτοςΛιβύη
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καπερνάρος: Ο Παπούλιας υπογράφει τα νομοσχέδια σαν… αυτόγραφα

Καπερνάρος: Ο Παπούλιας υπογράφει τα νομοσχέδια σαν… αυτόγραφα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αιχμές κατά πάντων άφησε σήμερα ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Καπερνάρος μιλώντας στο ραδιόφωνο Παραπολιτικά 90,1 ακόμη και κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.

“Αισθάνομαι προσβεβλημένος όταν ψηφίσαμε αρχικά πως σε τρεις περιοχές της Ελλάδος θα εφαρμοστεί το άνοιγμα των καταστημάτων 7 Κυριακές το χρόνο πιλοτικά. Τώρα ο υπουργός Γεράσιμος Γιακουμάτος έκανε μια υπουργική απόφαση την έδωσε στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Κάρολο Παπούλια και εκείνος συνηθισμένος νομίζοντας ότι υπογράφει αυτόγραφα υπέγραψε την νέα απόφαση και τώρα 52 Κυριακές το χρόνο είναι ανοικτά τα καταστήματα” δήλωσε ο Βασίλης Καπερνάρος στρέφοντας τα βέλη του εναντίον του Κάρολου Παπούλια.

Δεν έμεινε όμως εκεί έστρεψε τα βέλη του και κατά του συνόλου της κυβέρνησης για τον τρόπο που απαξιώνει τους βουλευτές και την κοινοβουλευτική διαδικασία.

“Δεν πρέπει να αμείβομαι με αυτά τα 70 ευρώ για την συμμετοχή μου στις επιτροπές της Βουλής. Άλλωστε δεν κάνουμε νομοθετικό έργο, δεν μπορούμε να παράξουμε τίποτα διότι έρχονται έτοιμα. Αλλαγές και τροποποιήσεις έρχεται ο υπουργός και λέει σημειώστε αυτό και το άλλο και μετά έρχεται στην Ολομέλεια ως έχει με μηδέν ουσιαστικές αλλαγές. Μη ξεχνάμε πως τα νομοσχέδια στη Βουλή έρχονται ιδιαίτερα οι φορολογικοί νόμοι ως έχουν από το εξωτερικό στα αγγλικά και ο φορολογικός νόμος ήρθε δυο τρεις φορές φέτος στην Βουλή ξανά διότι γινόταν λάθος στη μετάφραση… προσπαθούν να υποβαθμίσουν το έργο της νομοθετικής λειτουργίας και οδηγούν μη κατάλληλους αντιπροσώπους του λαού στο Κοινοβούλιο” υπογράμμισε ο ανεξάρτητος βουλευτής.

Σχετικά άρθρα