Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού για να στοχοποιήσει ξανά την Έλενα Κουντουρά

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε τον λόγο επί προσωπικού για να στοχοποιήσει ξανά την Έλενα Κουντουρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άδωνις Γεωργιάδης, Βουλή των Ελλήνων, Έλενα Κουντουρά, Νέα Δημοκρατία, Σκόπια,

Τον λόγο επί προσωπικού ζήτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ολομέλεια της Βουλής όταν ενημερώθηκε, διαβάζοντας ιστοσελίδες, ότι τον κατήγγειλε η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά ότι τη στοχοποιεί.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μόλις έλαβε τον λόγο φρόντισε εισαγωγικά να καταδικάσει τη βία και όλους εκείνους που απειλούν την Έλενα Κουντουρά και την οικογένειά της.

Προς στιγμήν όλοι νομίζαμε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης εκπολιτίστηκε, όμως, στη συνέχεια του λόγου του ξέφυγε σε νέο παραλήρημα, κατηγορώντας την υπουργό Τουρισμού ότι ψηφίζει τη Συμφωνία των Πρεσπών για να κρατήσει την υπουργική της καρέκλα.

Προφανώς και ο Άδωνις Γεωργιάδης νομίζει ότι ο ελληνικός λαός αποτελείται από κρετίνους που δεν θυμούνται ότι τον Ιούλιο του 2017 τασσόταν δημοσίως υπέρ της σύνθετης ονομασίας, ενώ τώρα, αυτός ο γνωστός για τις κυβιστήσεις του, δήθεν δεν παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας.

Τον λόγο έλαβε στη συνέχεια η υπουργός Τουρισμού για να τονίσει ότι αυτό ακριβώς κατήγγειλε στην ομιλία της, δηλαδή τη στοχοποίησή της από τον Άδωνι Γεωργιάδη, η οποία συνεχίζεται.

Πάντως, επειδή ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρεί ότι μπορεί να λέει ό,τι θέλει δίχως να κρίνεται, το TRIBUNE σας συμβουλεύει να πατήσετε τον ακόλουθο αποκαλυπτικό σύνδεσμο για τον κ. Γεωργιάδη:

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πουλάει βιβλία σε χώρα με το όνομα Μακεδονία – Δεν πιστεύεις; Δες (φωτο)

Σχετικά άρθρα