Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Ξεφτέρι» ο Καμμένος – Βγήκε στον ΑΝΤ1 και είπε ότι τον εξαπάτησαν Τσίπρας και Κοτζιάς

«Ξεφτέρι» ο Καμμένος – Βγήκε στον ΑΝΤ1 και είπε ότι τον εξαπάτησαν Τσίπρας και Κοτζιάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βίντεο, Πάνος Καμμένος, Σκόπια,

«ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία έχουν μία κοινή γραμμή, την παράδοση του όρου Μακεδονία, την αποδοχή του γεωγραφικού προσδιορισμού Βόρεια Μακεδονία.

»Αυτή τη στιγμή Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι πακέτο, παραδίδουν τη Μακεδονία» υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο Πάνος Καμμένος επέρριψε ευθύνες στην αξιωματική αντιπολίτευση, γιατί, τη Δευτέρα στην Επιτροπή Εξωτερικών της Βουλής, αρνήθηκε να δεχτεί την αντισυνταγματικότητα της διαδικασίας, όπως ο ίδιος ζήτησε, «ώστε να σταματούσε η συζήτηση», άρα, κατά τον κ. Καμμένο «η ΝΔ αποδέχεται ότι η Συμφωνία είναι και συνταγματική και έγκυρη».

Ο Πάνος Καμμένος επανέλαβε ότι οι ΑΝΕΛ θα ψήφιζαν μια πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης κι αναρωτήθηκε «γιατί έκανε πίσω ο κ. Μητσοτάκης;».

«Κάποιοι χρησιμοποιούν τη Χρυσή Αυγή για να κάνουν παιχνίδια» είπε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σημειώνοντας ότι ο Κώστας Καραμανλής δεν ήθελε να περάσει τη γραμμή της Ντόρας Μπακογιάννη στο Βουκουρέστι.

Ο πρώην υπουργός Άμυνας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «υπέκυψε στις πιέσεις των Ευρωπαίων, ειδικά της κυρίας Μέρκελ» και δήλωσε πως και ο ίδιος, όσο ήταν στο κυβερνητικό σχήμα, δέχτηκε τεράστιες πιέσεις, αλλά «εγώ δεν υπέκυψα και δεν θα υποκύψω».

Με αφορμή και το νέο σποτ των ΑΝΕΛ για το Μακεδονικό, ο κ. Καμμένος είπε ότι ο Ζόραν Ζάεφ μιλά για «Μακεδονικό λαό» και «Μακεδονική Ιστορία» και έχει «ξεκάθαρα αλυτρωτικές τάσεις», που φάνηκαν πριν ακόμα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η Συμφωνία.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επέκρινε τον πρώην ΥΠΕΞ, Νίκο Κοτζιά, λέγοντας ότι εξαπάτησε τους ΑΝΕΛ, φέρνοντας τώρα τη Συμφωνία, αντί μετά τις εκλογές.

«Αυτό δείχνει ότι δεν έπρεπε να του έχουμε καμία εμπιστοσύνη» είπε ο κ. Καμμένος.

Ερωτηθείς αν αισθάνεται ότι τον εξαπάτησε και ο Αλέξης Τσίπρας, απάντησε καταφατικά, λέγοντας:

«Αισθάνομαι πολύ άσχημα, γιατί όφειλε σε εμάς που τέσσερα χρόνια τον στηρίξαμε, να μην κρατήσει στελέχη μας στην κυβέρνηση.

»Περιμένω να δω τον ανασχηματισμό. Αν τότε υπάρχει έστω και ένα στέλεχός μας, αυτό σημαίνει για μας πόλεμος» τόνισε ο Πάνος Καμμένος.

Σχετικά άρθρα