Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συμφωνία των Πρεσπών: 2+2 μέρες η συζήτηση σε Επιτροπή και Ολομέλεια

Συμφωνία των Πρεσπών: 2+2 μέρες η συζήτηση σε Επιτροπή και Ολομέλεια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Βουλευτές, Βουλή των Ελλήνων, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Διαρκής Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Νίκος Βούτσης, Πρόεδρος της Βουλής, Φώφη Γεννηματά,

Δύο ημέρες στην Επιτροπή Εξωτερικών και Εθνικής ‘Αμυνας και δύο ημέρες στην Ολομέλεια θα διαρκέσει η συζήτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών, σύμφωνα με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η Συμφωνία των Πρεσπών θα συζητηθεί σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη στην Επιτροπή και στην Ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη και την Πέμπτη, με συνεδριάσεις που θα ανοίγουν στις 10.00 το πρωί και θα κλείνουν στις 02.00 τα ξημερώματα.

Η επικεφαλής της ΔΗΣΥ, Φώφη Γεννηματά, δεν έχει αποστείλει ακόμη στον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση την επιστολή με την οποία θέτει εκτός Κ.Ο. τον Θανάση Θεοχαρόπουλο, γεγονός που θα ενεργοποιούσε διαδικασία αλλαγών στη σύνθεση της Επιτροπής Εξωτερικών και Εθνικής ‘Άμυνας.

Προς το παρόν, στην Επιτροπή μετέχουν δύο ανεξάρτητοι βουλευτές, ο Δημήτρης Καμμένος και ο Σπύρος Δανέλλης.

Ο κ. Δανέλλης, μετά τη διαγραφή του από την ΚΟ του Ποταμιού, δεν μετείχε σε καμία επιτροπή και έτσι επέλεξε να συμμετάσχει στην Επιτροπή Εξωτερικών και ‘Άμυνας.

Στην Επιτροπή μετέχει ακόμη ο κ. Θεοχαρόπουλος ως βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Σχετικά άρθρα