Ισλαμικό ΚράτοςΒόρεια Μακεδονία
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Εύα Καϊλή κάλεσε τον Θαν. Θεοχαρόπουλο να παραδώσει την έδρα του

Η Εύα Καϊλή κάλεσε τον Θαν. Θεοχαρόπουλο να παραδώσει την έδρα του

Να παραδώσει άμεσα την έδρα του καλεί τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Θανάση Θεοχαρόπουλο η ευρωβουλευτής της Ελίας Εύα Καϊλή, στον απόηχο της διαγραφής του από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το ΚΙΝΑΛ λόγω της πρόθεσής του να υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Σε σειρά αναρτήσεών της στο Twitter, η κ. Καϊλή σημειώνει πως το ΠΑΣΟΚ δέχθηκε τον κ. Θεοχαρόπουλο σαν πολιτικό με αρχές.

«Συστρατεύθηκες με τη ΔΗΣΥ και τιμήθηκες με τη θέση του διορισμένου βουλευτή Επικρατείας.

»Μοιάζει όμως να άγεσαι από τις συγκυρίες και να περιφέρεσαι σε έναν άτυπο πλειστηριασμό διεκδικώντας έναν ακόμα διορισμό», ανέφερε η ευρωβουλευτής απευθυνόμενη στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ.

Η ίδια συμπλήρωσε ότι «η εργαλειοποίηση της έδρας που σου δόθηκε καλή τη πίστη για ένα θέμα που βλάπτει το Εθνικό συμφέρον, θυμίζει πρακτική που κατήγγειλες στο πρόσωπο του κ. Κουβέλη».

Σύμφωνα με την κ. Καϊλή, η στάση της κοινοβουλευτικής ομάδας για τη Συμφωνία των Πρεσπών έχει εκφραστεί από την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

«Δεν είναι ηθικό λοιπόν, να διευκολύνεις την κύρωση της Συμφωνίας παραμένοντας βουλευτής χωρίς να έχεις εκλεγεί με σταυρό από τους πολίτες.

»Ελπίζω να παραδώσεις άμεσα την έδρα πίσω στην Δημοκρατική Παράταξη», πρόσθεσε ευρωβουλευτής της Ελιάς.

Σχετικά άρθρα