Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σοσιαλιστικά συγχαρητήρια στον Τσίπρα για την ψήφο εμπιστοσύνης – Ποιοι τον πήραν τηλέφωνο

Σοσιαλιστικά συγχαρητήρια στον Τσίπρα για την ψήφο εμπιστοσύνης – Ποιοι τον πήραν τηλέφωνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντόνιο Κόστα, Φώφη Γεννηματά, Ψήφος Εμπιστοσύνης,

Το βλέμμα της ευρωπαϊκής Σοσιαλδημοκρατίας ήταν στραμμένο στο ελληνικό κοινοβούλιο χθες, όπως προκύπτει από τα συγχαρητήρια τηλεφωνήματα που δέχθηκε ο Πρωθυπουργός για την εξασφάλιση της ψήφου εμπιστοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σοσιαλδημοκράτης Πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, Αντόνιο Κόστα και η Γερμανίδα επικεφαλής του SPD, Αντρέα Νάλες επικοινώνησαν με τον Πρωθυπουργό για να τον συγχαρούν για την εξασφάλιση της ψήφου εμπιστοσύνης.

Η είδηση είναι ενδεικτική του ειδικού βάρους του Αλέξη Τσίπρα στη στροφή της σοσιαλδημοκρατίας προς τα αριστερά και την απαγκίστρωση από τις δυνάμεις του ΕΛΚ, την ώρα που ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε χθες τη Φώφη Γεννηματά πως επιμένει να είναι παρακολούθημα της ΝΔ και του κ. Μητσοτάκη.

«Δεν κατάφερα να βρω διαφορές όσο και να προσπάθησα στις ομιλίες σας» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας απευθυνόμενος στη Φώφη Γεννηματά, διερωτώμενος εάν έχει τον ίδιο λογογράφο με τον κ. Μητσοτάκη, ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε ότι η επικείμενη Συμφωνία των Πρεσπών αναδιατάσσει το πολιτικό σκηνικό και ξεχωρίζει τις προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις από τις συντηρητικές…

Σχετικά άρθρα