Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε μανία η δεξιά και οι ρωσόφιλοι κινητοποιούν μακεδονοκάπηλους από όλη την Ελλάδα για το Σύνταγμα

Σε μανία η δεξιά και οι ρωσόφιλοι κινητοποιούν μακεδονοκάπηλους από όλη την Ελλάδα για το Σύνταγμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πλατεία Συντάγματος, Σκόπια,

Οργιάζουν οι μηχανισμοί της Δεξιάς και φιλορωσικοί κύκλοι στη Μακεδονία, οι οποίοι για να δείξουν ότι θα υπάρξει «μέγα πλήθος» στο συλλαλητήριο για το ονοματολογικό στην πλατεία Συντάγματος, κινητοποιούν λεωφορεία από όλη τη χώρα γεμάτα με μακεδονοκάπηλους και δεισιδαίμονες δεξιούς.

Στην «επαγγελματική ευκαιρία» έχουν σπεύσει και τουριστικά γραφεία, που διαφημίζουν τα φτηνά τους ναύλα για το συλλαλητήριο στην Αθήνα.

Η πρωτοφανής αγωνία της δεξιάς, η μανία της, να οδηγήσει τον ελληνικό λαό σε νέο εθνικό διχασμό, προφανώς και δεν θα περάσει.

Ο δημοκρατικός λαός της πρωτεύουσας είναι βέβαιο ότι θα απέχει από το ακροδεξιό πανηγύρι των υπονομευτών της ηγεμονικής θέσης της χώρας μας στα Βαλκάνια.

Ο δημοκρατικός λαός της πρωτεύουσας -αλλά και οι δημοκράτες υπόλοιπης της χώρας- θα απέχουν από την προσπάθεια της Ρωσίας και της Δεξιάς για αποσταθεροποίηση της Ελλάδας.

Δείτε τις αναρτήσεις της ντροπής, της πιο μαύρης και σκοταδιστικής δεξιάς, της δεξιάς των ξενόδουλων κοτζαμπάσηδων, των πιο απλοϊκών, των πιο θυματοποιημένων, των πιο επικίνδυνων για το μεγαλείο του ελληνικού έθνους.

Ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά.

Σχετικά άρθρα