Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τέρενς Κουίκ στηρίζει την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία ημέρα της συνταγματικής προθεσμίας

Ο Τέρενς Κουίκ στηρίζει την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία ημέρα της συνταγματικής προθεσμίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Τέρενς Κουίκ, Υπουργείο Εξωτερικών,

Την απόφασή του να στηρίξει την κυβέρνηση έως την τελευταία ημέρα της συνταγματικής προθεσμίας ξεκαθάρισε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Τέρενς Κουίκ, με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο Twitter.

Θα στηρίξω την κυβέρνηση μέχρι την τελευταία μέρα της συνταγματικής προθεσμίας της, λέει ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο: Ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν Π/Θ, ΥΠΕΞ και η κυβέρνηση, που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της και δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα. Ισχύει και τώρα» έγραψε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα σε ξεχωριστή ανάρτηση υπογράμμισε πως ο κ. Καμμένος δεν τον είχε προτείνει για υπουργό στην κυβέρνηση στον ανασχηματισμό του Νοεμβρίου 2016.

«Είχα πει στο ταραχώδες Υπουργικό Συμβούλιο: Ως ΥΦΥΠΕΞ υπηρετώ τη πολιτική που χαράζουν Π/Θ, ΥΠΕΞ & η κυβέρνηση, που θα στηρίξω μέχρι τη τελευταία μέρα της Συνταγματικής προθεσμίας της & δεν κάνω στην άκρη για να διευκολύνω την επιστροφή εκείνων που κατέκλεψαν την Ελλάδα. Ισχύει & τώρα.

»Για να μη λέγονται ανακρίβειες: Στον ανασχηματισμό Νοεμβρίου 2016, ο ΑΝΕΛ Πρόεδρος δεν με είχε προτείνει στη λίστα των 6 για τη κυβέρνηση. Με προσωπική απόφαση & επιλογη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ορκίστηκα Υφυπουργός Εξωτερικών. Γι αυτό οι ΑΝΕΛ βρέθηκαν από 6, με 7 στο Υπ. Συμβούλιο».

Σχετικά άρθρα