Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέλος ο Μητσοτάκης, τέλος στα ψέματα του λαϊκιστή δημαγωγού – Έρχεται ηχητικό με τις δηλώσεις Βέμπερ για τα Σκόπια

Τέλος ο Μητσοτάκης, τέλος στα ψέματα του λαϊκιστή δημαγωγού – Έρχεται ηχητικό με τις δηλώσεις Βέμπερ για τα Σκόπια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, Κυριάκος Μητσοτάκης, Μάνφρεντ Βέμπερ, Νέα Δημοκρατία, Σκόπια,

Σε πανικό στη Νέα Δημοκρατία. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι σύμβουλοί του, εκσυγχρονιστές και ημιπαράφρονες ακροδεξιοί, είναι ένα βήμα πριν αρχίσουν να τρέχουν αλλόφρονες στους δρόμους αναζητώντας να βρουν ανήλιαγα λαγούμια να χωθούν. Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία με μυστική διπλωματία στηρίζουν «έξω» τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ στο εσωτερικό της χώρας διχάζουν τον ελληνικό λαό με ψευδείς ειδήσεις και λαϊκίστικες χυδαιότητες, αποτελούν χιονοστιβάδα που παρασέρνει αυτή την άθλια κοτζαμπάσικη αντιπολίτευση.

Νωρίτερα δημοσιεύτηκαν οι δηλώσεις στο EURACTIV των στελεχών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Έλμαρ Μπροκ και ο Μάνφρεντ Βέμπερ, που αποκαλύπτουν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει αποδεχθεί τη Συμφωνία των Πρεσπών στους Ευρωπαίους εταίρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, πανικόβλητος ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που αισθάνεται να χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, ζήτησε από τον Μάνφρεντ Βέμπερ να διαψεύσει τις δηλώσεις του.

Πράγματι, ο Μάνφρεντ Βέμπερ έσπευσε να του κάνει το χατήρι, γράφοντας στο Twitter ότι ποτέ δεν αναφέρθηκε στο ονοματολογικό ζήτημα της ΠΓΔΜ.

Υπάρχουν όμως ηχητικά ντοκουμέντα, που τινάζουν στον αέρα και τον Μάνφρεντ Βέμπερ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο δημοσιογράφος του EURACTIV, Σαράντης Μιχαλόπουλος, με ανάρτησή του στο Facebook ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή δημοσιεύεται το ηχητικό των δηλώσεων Βέμπερ.

Τώρα επιτέλους τελειώνουν τα ψέμματα. Τώρα καταρρέει η μυστική διπλωματία της Νέας Δημοκρατίας.

Τώρα αποκαλύπτεται πόσο επικίνδυνο είναι αυτό το κόμμα της κοτζαμπάσικης δεξιάς όχι μόνο για την ευτυχία και την προκοπή του ελληνικού λαού, αλλά πρωτίστως για την εθνική μας ασφάλεια.

To TRIBUNE έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια από νωρίς.

Διαβάστε εδώ: Να φύγει τώρα ο εθνικά επικίνδυνος Μητσοτάκης – Μπροκ και Βέμπερ αποκάλυψαν ότι έχει αποδεχθεί τη Συμφωνία των Πρεσπών

Σχετικά άρθρα