Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: «Συνειδητά στοχευμένες οι αναφορές Μέρκελ στον Μητσοτάκη»

Αντώναρος: «Συνειδητά στοχευμένες οι αναφορές Μέρκελ στον Μητσοτάκη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Ευάγγελος Αντώναρος, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Σκόπια,

Ο Ευάγγελος Αντώναρος αναφέρθηκε στις δηλώσεις της Γερμανίδας καγκελαρίου όσον αφορά τον σχολιασμό της για τη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Συγκεκριμένα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε στο Facebook:

«Εχει ενδιαφέρον τι είπε η Μερκελ -με τον τρόπο της- εμμεσα για το τι πιστεύει για την άποψη του Μητσοτάκη για τη Συμφωνία των Πρεσπών την οποία επαίνεσε με το παραπάνω:

»Μου είναι λίγο πολύ αδιάφορο τι πιστεύει ο ίδιος γιατι η συμφωνία ειναι πολύ καλή. Και γι αυτό δεν έχει σημασία ότι δεν θα τον πείσω.

»Αλλωστε κι ούτε ο ίδιος θα πείσει τη Γερμανίδα καγκελάριο αφού – όπως αποκάλυψε μόλις χθες ο βετεράνος Γερμανός Χριστιανοδημοκράτης ευρωβουλευτής Ελμαρ Μπροκ και στενός φίλος της Μέρκελ -ο Μητσοτάκης τους έχει πει ξεκθαρα ότι θα εφαρμόσει μια επικυρωμένη συμφωνία.

»Αν βέβαια γίνει πρωθυπουργός.

»Οπότε – όπως επίσης ξεκάθαρα υπαινίχθηκε η Μερκελ σήμερα μιλώντας για θεματα εσωτερικής πολιτικής στα οποία δεν επιθυμεί να αναμιχθεί – όλα τα άλλα την αφήνουν παγερά αδιάφορη.

»Οι δηλώσεις της – για όσους ξέρουν να αποκρυπτογραφούν και να ερμηνεύουν – ηταν καλά μελετημένες και συνειδητά στοχευμένες».

Σχετικά άρθρα