Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν πιστεύω ότι ο Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση»

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν πιστεύω ότι ο Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Πάνος Καμμένος, Σκόπια,

Αναφερόμενος ο Αλέξης Τσίπρας στον Πάνο Καμμένο, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Open, σημείωσε ότι «ο καθένας δικαιούται να παίρνει θέση στα εθνικά θέματα» σημειώνοντας ότι «η θέση του Π. Καμμένου είναι εκείνη [των πολιτικών αρχηγών] του 1992 να μην υπάρχει καν το Μακεδονία».

«Ο Πάνος Καμμένος -που ήταν ένας εξαιρετικός υπουργός Άμυνας-, είχε διαφωνήσει από τότε με τον Κώστα Καραμανλή για την εθνική θέση του 2007 για σύνθετη ονομασία» με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν τον όρο «Μακεδονία», σημείωσε ο πρωθυπουργός και υπενθύμισε ότι «το Μ στο πΓΔΜ είναι Μακεδονία, δεν είναι κάτι άλλο».

«Η θέση του Καμμένου του 1992 είναι να μην υπάρχει καν το Μακεδονία. Όταν λέει ότι δεν πρόκειται να ψηφίσω πρόταση μομφής του Μητσοτάκη. Δεν θέτω ζήτημα κυβερνητικής πλειοψηφίας αλλά στηρίζει την κυβέρνηση. Πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει τη θέση του αυτή.

»Πιστεύω ότι δεν θα ρίξει νερό στο μύλο αντιπάλων της κυβέρνησης και δεν θα διευκολύνει τα σχέδια του κ. Μητσοτάκη, να ρίξει την κυβέρνηση.

»Αυτό θα του ζητήσω. Ούτε αυτός, ούτε κανένας από τους βουλευτές του δεν θα άρει την εμπιστοσύνη του στην κυβέρνηση.

»Αν δεν το κάνει θα ζητήσω ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

«Αν δεν έχω πλειοψηφία των 151 θα πάμε σε πρόωρες εκλογές»

«Με γνώμονα και με κριτήριο της οικονομίας θα προχωρήσω σε πρόωρες εκλογές αν δεν έχω πλειοψηφία 151 βουλευτών» ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός.

Διαβάστε περισσότερα εδώ…

Σχετικά άρθρα