Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Σπυράκη αφήνει αιχμές για «συναλλαγή» για τους 151 – Η ΝΔ έκανε «συναλλαγή» για τις 3 μεταγραφές;

Η Σπυράκη αφήνει αιχμές για «συναλλαγή» για τους 151 – Η ΝΔ έκανε «συναλλαγή» για τις 3 μεταγραφές;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιάσων Φωτήλας, Μαρία Σπυράκη, Νέα Δημοκρατία, Χάρης Θεοχάρης,

Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κα Σπυράκη, η οποία προέβη σε ένα μείζον ατόπημα κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

Επιχειρώντας να στήσει κλίμα «αποστασίας» η κα Σπυράκη διερωτήθηκε «ποιοι είναι οι βουλευτές που εξελέγησαν στην αντιπολίτευση και ξαφνικά είδαν το φως το αληθινό και προσχωρούν στην κυβερνητική πλειοψηφία;»

Κάλεσε στο πλαίσιο αυτό την κυβέρνηση και τον Αλέξη Τσίπρα να ξεκαθαρίσει ποιοι είναι οι 151 βουλευτές «πρόθυμοι», αφήνοντας αιχμές για ανταλλάγματα.

Η κα Σπυράκη ωστόσο το έπραξε αυτό ως εκπρόσωπος της ΝΔ, η οποία έχει προχωρήσει μέσα σε ένα έτος σε ουκ ολίγες «μεταγραφές», με τελευταία και πιο εμφατική αυτή του Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος μέχρι λίγες μέρες πριν τη μετακίνησή του στη ΝΔ τόνιζε ότι θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών, για να αλλάξει στάση αμέσως μετά.

Στη μεταγραφή του κ. Θεοχάρη προστίθενται αυτή του Ιάσωνα Φωτήλα και του βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων, κ. Κατσιαντώνη.

Επομένως, με τη λογική της κας Σπυράκη, προκύπτει εύλογα το ερώτημα:

Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης, με τι ανταλλάγματα ή με ποια συναλλαγή έκαναν τους τρεις αυτούς βουλευτές «να δουν το φως το αληθινό και να προσχωρήσουν στη ΝΔ», όπως είπε η κα Σπυράκη;

Σχετικά άρθρα