Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χαρακόπουλος: «Η επίθεση στην Αμερικανική Πρεσβεία πλήττει την εικόνα της Ελλάδος»

Χαρακόπουλος: «Η επίθεση στην Αμερικανική Πρεσβεία πλήττει την εικόνα της Ελλάδος»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Μάξιμος Χαρακόπουλος, Νέα Δημοκρατία,

«Η επίθεση στην αμερικανική πρεσβεία πλήττει την εικόνα της Ελλάδος διεθνώς και επιβεβαιώνει ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών» τονίζει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ Μάξιμος Χαρακόπουλος για την επίθεση με μπογιές μελών του «Ρουβίκωνα».

Ο κ. Χαρακόπουλος χαρακτηρίζει τον Ρουβίκωνα «αγαπημένη “συλλογικότητα” του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζει να εξευτελίζει κάθε έννοια ασφάλειας» που έδρασε χωρίς να τον εμποδίσει κανείς σε ένα από τα καλύτερα φυλασσόμενα κτήρια στην πρωτεύουσα.

«Η εικόνα της Ελλάδας ως ευνομούμενου και ασφαλούς κράτους πλήττεται διεθνώς», υποστηρίζει, και σημειώνει ότι, «αυτή είναι η συνέπεια της επί μια τετραετία ασκούμενης κυβερνητικής πολιτικής, η οποία επιδεικνύει πρωτοφανή ανοχή σε παραβατικές ομάδες του περιθωρίου, οι οποίες με τη σειρά τους αποθρασύνονται».

Υπογραμμίζοντας ότι «μετά τη λειτουργία γραφείου στη Φιλοσοφική, οι Ρουβίκωνες συναναστρέφονται τον αρχιδολοφόνο της “17 Νοέμβρη” Δημήτρη Κουφοντίνα τον οποίον συνοδεύουν στους περιπάτους του», ο κ. Χαρακόπουλος επισημαίνει ότι «για τη Νέα Δημοκρατία δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι αυτή η κυβέρνηση ούτε μπορεί ούτε θέλει να αποκαταστήσει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών και την εικόνα ενός ευνομούμενου κράτους».

Σχετικά άρθρα