Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι έγραψε ο Τζέφρι Πάιατ για την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην Αμερικανική Πρεσβεία

Τι έγραψε ο Τζέφρι Πάιατ για την επίθεση του «Ρουβίκωνα» στην Αμερικανική Πρεσβεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανική Πρεσβεία, Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Αστυνομία, Διπλωματικό Σώμα, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Τζέφρι Πάιατ,

Καταδικάζω τον χαζό και παράλογο βανδαλισμό που έγινε το πρωί στην πρεσβεία των ΗΠΑ, έγραψε με ανάρτησή του στο Twitter ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ.

Αφού εύχεται με greeklish «Καλή Χρονιά», ο κ. Πάιατ ευχαριστεί την Ελληνική Αστυνομία για την «γρήγορη δράση της».

Τέλος επισημαίνει πως ενώ στις ΗΠΑ βρίσκονται σε εξέλιξη πολιτικές διεργασίες στην κυβέρνηση και ο ίδιος σχετικά θα απέχει από την επικαιρότητα, εν τούτοις παρεμβαίνει με αφορμή την επίθεση του Ρουβίκωνα με μπογιές τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ολόκληρο το tweet του πρέσβη:

«Καλή Χρονιά! Χαίρομαι που επέστρεψα στην Ελλάδα! Κατά την διάρκεια της συγκυρίας στην αμερικανική κυβέρνηση, θα έχω λιγότερη δημόσια παρουσία στην καθημερινότητά μου, αλλά θέλω να καταδικάσω τον χαζό και παράλογο βανδαλισμό που έγινε το πρωί στην πρεσβεία των ΗΠΑ και να ευχαριστήσω την Ελληνική Αστυνομία για την γρήγορη δράση της».

H ανάρτηση στα αγγλικά:

«Kali Xronia! I’m happy to be back in Greece! During the current lapse in US govt appropriations, I’ll be less public in my daily work, but I do want to condemn this morning’s silly and senseless vandalism at the US Embassy and thank @hellenicpolice for their quick action».

Σχετικά άρθρα