Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποια προτείνει για δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο Μπουτάρης

Ποια προτείνει για δήμαρχο Θεσσαλονίκης ο Μπουτάρης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αυτοδιοικητικές Εκλογές, Δήμος Θεσσαλονίκης, Εκλογές, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

Την σημερινή πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, προτείνει η παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη «Πρωτοβουλία» για υποψήφια Δήμαρχο της πόλης, στην διαδικασία της Επιτροπής Διαβούλευσης με άλλες παρατάξεις ώστε να αναδειχτεί κοινός υποψήφιος.

Η Καλυψώ Γούλα, είναι -εκτός από πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου – και η γυναίκα που προσπάθησε να υπερασπιστεί τον Δήμαρχο κατά την τραμπούκικη εις βάρος του επίθεση έξω από τον Λευκό Πύργο.

«Η «Πρωτοβουλία» συνεισφέρει στη διαπαραταξιακή διαβούλευση με την κατάθεση της υποψηφιότητας της Καλυψώς Γούλα και με προτάσεις για ένα Κοινό Πρόγραμμα» τονίζεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της ομάδας.

Παράλληλα γνωστοποιείται ότι οι τελικές αποφάσεις της «Πρωτοβουλίας» θα ληφθούν αμέσως μετά την κατάθεση των πορισμάτων της Επιτροπής Διαβούλευσης.

Σημειώνεται ότι στη συνεδρίαση της Πέμπτης, εισήγηση παρουσίασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης ενώ ακολούθησε ενημέρωση της δημοτικής ομάδας για τις εν εξελίξει εργασίες της διαπαραταξιακής επιτροπής διαβούλευσης.

Στη συνέχεια έγινε συζήτηση για τη στάση της «Πρωτοβουλίας» στα θέματα του κοινού προγράμματος και της κοινής υποψηφιότητας.

Σχετικά άρθρα