Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απίστευτη πρόκληση Τσαβούσογλου: Μην ανεβείτε σε καμία βραχονησίδα – Θα έχουμε ατύχημα στο Αιγαίο

Απίστευτη πρόκληση Τσαβούσογλου: Μην ανεβείτε σε καμία βραχονησίδα – Θα έχουμε ατύχημα στο Αιγαίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αιγαίο Πέλαγος, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Νησιά Αιγαίου, Πάνος Καμμένος, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,

Συνεχίζει τις προκλήσεις η Άγκυρα με τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου να αναφέρεται εκ νέου στον υπουργό Αμυνας Πάνο Καμμένο χαρακτηρίζοντάς τον «κακομαθημένο παιδί».

«Προειδοποιούμε την Ελλάδα: έχετε ένα κακομαθημένο παιδί, τον υπουργό Άμυνας. Λέτε είναι «το κακομαθημένο παιδί μας».

»Προσέξτε το κακομαθημένο σας παιδί διαφορετικά θα μπορούσε να προκληθεί ένα ατύχημα, το υπενθυμίζουμε.

»Αυτό είναι ουσιαστικά μια εξαιρετικά φιλική προειδοποίηση» τόνισε ο Τσαβούσογλου σε ομιλία του στην τουρκική Ακαδημία Χωροφυλακής.

Ο Τούρκος υπουργός ανέφερε επίσης πως «δεν υπάρχει κανένα όφελος και δεν θα σας φέρει κανένα κέρδος η αύξηση της έντασης με δηλώσεις ή να ανεβείτε σε κάποια βραχονησίδα».

Ο Τσαβούσογλου τόνισε πως η «Άγκυρα κάνει αυτό που πρέπει για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα της στο θέμα της αξιολόγησης των αποθεμάτων υδρογονανθράκων όσο και στην ανατολική Μεσόγειο».

Η Τουρκία δεν είναι σε θέση να απειλεί την Ελλάδα. Έτσι κι εάν τολμήσει οποιαδήποτε επιθετική ενέργεια, τα ελληνικά όπλα θα τη συντρίψουν και την ίδια ώρα μισό εκατομμύριο κουρδικά τουφέκια, προστατευμένα από την ελληνική και ισραηλινή πολεμική αεροπορία, θα χυθούν από το μαλακό της υπογάστριο και θα ολοκληρώσουν την καταστροφή της.

Ο αμετροεπής Τσαβούσογλου, ο πιο χαζός των Τούρκων, εάν είχε ελάχιστο νου θα σώπαινε. Η σιωπή όμως δεν αποτελεί γνώρισμα των χυδαίων και χαμηλών ανθρώπων.

Σχετικά άρθρα