Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντώναρος: Όσοι τσιρίζουν, είναι συνήθως κότες

Αντώναρος: Όσοι τσιρίζουν, είναι συνήθως κότες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αντώναρος, Νίκος Μανιαδάκης, Σκάνδαλο, Σκάνδαλο Novartis,

Στις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis που σηματοδότησε η σύλληψη του πρώην άτυπου σύμβουλου υπουργών Υγείας Νίκου Μανιαδάκη αναφέρεται σε μια σειρά από αναρτήσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επί των ημερών διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος .

«Η πείρα σε δημοσιογραφία και πολιτική μου λέει: Όσοι τσιρίζουν, είναι συνήθως κότες! Ούτε καν κοκοράκι!», έγραψε με νόημα στο Facebook ο κ. Αντώναρος, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει το πρόσωπο που… τσιρίζει.

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος σε άλλη ανάρτησή του απηύθυνε ερωτήματα γύρω από την υπόθεση Novartis και διερωτήθηκε γιατί όλοι κάνουν ξαφνικά ότι δεν τον ξέρουν.

«Εγώ εξακολουθώ να απορώ:

»1. Γιατί όλοι αυτοί που ήθελαν να κρεμάσουν ανάποδα τους λεγόμενους προστατευόμενους μάρτυρες και τους απειλούσαν με μηνύσεις ποιούν την νήσσαν τώρα;

»2. Γιατί (σχεδόν όλα) τα ΜΜΕ (έντυπα, ηλεκτρονικά, ιντερνετικά) δεν δείχνουν τη παραμικρή προθυμία να ψάξουν λίγο παραπάνω την ιστορία με το πρόσωπο του οποίου απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα; Ποιος ήταν ο τελικός του προορισμός; Ποιες είναι οι κατηγορίες που του αποδίδονται με ακρίβεια; Ποιος “τον έδωσε”; Ποιους είχε συναντήσει πρόσφατα;

»3. Κι ένα λίγο θεωρητικό ερώτημα: Γιατί όλοι κάνουν ξαφνικά πως δεν τον ήξεραν; Μήπως επειδή συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο — δηλαδή μπαινόβγαινε εντελώς ανενόχλητος σε πολλά υπουργικά γραφεία και όχι μόνον…», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα