Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλ
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συγκίνηση Μπουτάρη: Θα μου λείψετε αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος

Συγκίνηση Μπουτάρη: Θα μου λείψετε αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Μπουτάρης, Δήμος Θεσσαλονίκης, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Πλατεία Αριστοτέλους, Πρωτοχρονιά, Τοπική Αυτοδιοίκηση,

«Είναι η τελευταία χρονιά που σαν δήμαρχος αυτής της πόλης υποδέχομαι τον καινούριο χρόνο μαζί σας. Θα μου λείψετε, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος, όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος» είπε στους Θεσσαλονικείς, που είχαν κατακλύσει την πλατεία Αριστοτέλους για να υποδεχτούν το 2019, ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος ύστερα από δύο θητείες.

Ο Γιάννης Μπουτάρης μέτρησε αντίστροφα για την έλευση του νέου χρόνου και αμέσως μετά χιλιάδες πυροτεχνήματα που ρίχτηκαν από την πλευρά της θάλασσας πρόσφεραν ένα μοναδικό θέαμα στο νυχτερινό ουρανό.

Ο δήμαρχος ευχήθηκε “Καλή Χρονιά” και έκανε αναφορά στην αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, αντιδημάρχους και δημοτικούς συμβούλους που είχαν ανέβει μαζί του στην εξέδρα.

Χιλιάδες Θεσσαλονικείς διάλεξαν, παρά το κρύο, να κάνουν αλλαγή του χρόνου στην πλατεία Αριστοτέλους, παρακολουθώντας τη συναυλία που οργάνωσε ο Δήμος και στην παραλιακή λεωφόρο Νίκης.

Σχετικά άρθρα